Auto do 4500 KM?

Auto do 4500 KM?

Član
Morao sam:D

Zaozbilje , po tvojim kriterijima dosta toga je otpisano, jer zato para a da zadovoljava sve ostalo a posebno da je redovno održavano teško ide.
Za te novce ja bi bio baziran na finog i urednog Clia 1.2 benzin , motorić nepoderiv a dosta je jeftin za održavanje posebno na trapovima u odnosu npr. na Peugeot 206 , daju se naći i novokupljeni u BIH sa relativno malom kilometražom.
Može se za te pare birati i iz više klase tipa Focus ili Astra , ali to je daleko od redovno održavanog i provjerenog.

Sto se tice pezo-a 206 ja muku mucim sa njim ali nije do auta nego do prethodnog vlasnika, cijene dijelova su smijesne. Za te pare tesko da mozes ista bolje naci, fabija naspram njega je 0 po opremi po kvaliteti izrade.
 
Limit je takav kakav je, auto mi je potrebno a ne želim dizati kredit da bih kupio nešto skuplje. Auta ima do te cijene, redovno gledam. Možda bih mogao još 500 KM dodati ukoliko je auto registrovano. Imao Fiata, nisam poslušao ljude koji su govorili ne daj bože rata i Fiata :D Vjerovatno da ga nisam kupio sad bih imao 10 - 12 000 da kupim auto :)
Rekoh,samo da pokušam ispraviti ''krivu Drinu'' ako je moguće:Dja Fiata vozim već 4 godine,ali uz redovito održavanje nije takav kakvim ga ljudi smatraju (litar ulja-2o KM platim a pojedinci kažu ''ma ja ne bih dao tolike pare za ulje,bla bla...)
Sretno pri kupovini i gledaj da opet ne naletiš na krša kakvog si ''imao'':happy:
Sretno i zaboravih ti napisati-Italijan obavezno:D:car1:
 
Član
Seat Ibiza 2000-2002g, ? Imas ih u krajini uvezenih do 4500km da biras, jos ako ti benzinac odgovara prolazis i dosta jeftinije.
Pezo 206 je bolji izbor nego fabia, bar za te novce, ili mozes kupiti extra dobru 206icu ili fabiu kojoj sve fali.
 
Član
Evo moj pezo, fullje i kako su mi provjerili jedini kod nas u ovom izdanju :)
Bolji i od fiata i fabie:D
 
Član
ima buraz pezo 206 2.0hdi dao bi ga za 4500 km po kreditom je pa mu trebaju pare... auto nije na njemu tako da nema problema oko prepisa...
 
Top