Audi 80 (jaje) amblem

Audi 80 (jaje) amblem

Član
Kupujem amblem za audi 80 (jaje 1990 god.) (sto bude na zadnjoj haubi)...ako neko ima jos ono diesel bilo bi super...Ponude mogu i SmS-om na mob. 062/831-657

PyToN je napisao(la):
Kupujem amblem za audi 80 (jaje 1990 god.) (sto bude na zadnjoj haubi)...ako neko ima jos ono diesel bilo bi super...Ponude mogu i SmS-om na mob. 062/831-657

imam ja ono sto pise diesel ali neznam je li od audija pa kad se vidimo za tablu ponesem i vidis

Član
mirsadgolf je napisao(la):
PyToN je napisao(la):

imam ja ono sto pise diesel ali neznam je li od audija pa kad se vidimo za tablu ponesem i vidis

OK cujemo se sutra...pozdrav

Član
Drug ako imaš koga da dolazi u tuzlu dat ću ti džaba jer sam ja skinuo sa svog auta i to turbo D i AUDI i onaj znak što bude u sredini

Član
zatvoraš je napisao(la):
Drug ako imaš koga da dolazi u tuzlu dat ću ti džaba jer sam ja skinuo sa svog auta i to turbo D i AUDI i onaj znak što bude u sredini

OK druze ako koga budem imao javim se...usput da te pitam da nemas slucajno bijele zmigavce za audi? unaprijed zahvaljujem

Član
PyToN je napisao(la):
zatvoraš je napisao(la):

OK druze ako koga budem imao javim se...usput da te pitam da nemas slucajno bijele zmigavce za audi? unaprijed zahvaljujem

Imam i bijele žmigavce oni bi bili 20km oba

Član
zatvoraš je napisao(la):
PyToN je napisao(la):
zatvoraš je napisao(la):

Imam i bijele žmigavce oni bi bili 20km oba

Super ostavi mi uzimam ih...u srijedu ce ih neko preuzeti samo mi ostavi kontakt broj...ti spakuj to sve i zavrsen posao...