PyToN je napisao(la):Kupujem amblem za audi 80 (jaje 1990 god.) (sto bude na zadnjoj haubi)...ako neko ima jos ono diesel bilo bi super...Ponude mogu i SmS-om na mob. 062/831-657
mirsadgolf je napisao(la):PyToN je napisao(la):Kupujem amblem za audi 80 (jaje 1990 god.) (sto bude na zadnjoj haubi)...ako neko ima jos ono diesel bilo bi super...Ponude mogu i SmS-om na mob. 062/831-657
imam ja ono sto pise diesel ali neznam je li od audija pa kad se vidimo za tablu ponesem i vidis
zatvoraš je napisao(la):Drug ako imaš koga da dolazi u tuzlu dat ću ti džaba jer sam ja skinuo sa svog auta i to turbo D i AUDI i onaj znak što bude u sredini
PyToN je napisao(la):zatvoraš je napisao(la):Drug ako imaš koga da dolazi u tuzlu dat ću ti džaba jer sam ja skinuo sa svog auta i to turbo D i AUDI i onaj znak što bude u sredini
OK druze ako koga budem imao javim se...usput da te pitam da nemas slucajno bijele zmigavce za audi? unaprijed zahvaljujem
zatvoraš je napisao(la):PyToN je napisao(la):zatvoraš je napisao(la):Drug ako imaš koga da dolazi u tuzlu dat ću ti džaba jer sam ja skinuo sa svog auta i to turbo D i AUDI i onaj znak što bude u sredini
OK druze ako koga budem imao javim se...usput da te pitam da nemas slucajno bijele zmigavce za audi? unaprijed zahvaljujem
Imam i bijele žmigavce oni bi bili 20km oba