2,0 TDI vs. 1,9 TDI !!

2,0 TDI vs. 1,9 TDI !!

Član
technoGeek je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):
Pa zar više i ptice na grani ne znaju da 2.0 tdi 16v pd motor ne valja qurcu? Stotine postova je napisano o tome, od toga jedno 30 mojih:D

Šta radite vi na auto forumu?

VW-ovci po defaultu kada se registruju ne vide podforume sa kvarovima i savjetima :D

:lol::lol::lol: nasao sam ja puno tema al u jednoj gdje je spomenut audi 3 stranice napisane i samo se ZELA svadja je li to golf sa drugim znakom ili nije :lol::lol::lol:

nasao sam tema u kojima je VW ali konkretno me zanimao Audi i evo, dobio sam informacije iz prve ruke.. :icon_smile:

Član
Alive je napisao(la):
Drug ako ces dizela samo 105KS/77kW i to je to... Ne razmisljaj niti o cemu drugome!!!

Imas privatnu poruku... Zanimljivo da je i emir_89 takodje isto mi pitanje napisao hahaha ;);)

sta ces, moramo gledat kad je pravo momacko auto, osim ako je u sivoj boji, onda je za penzionere :p heheheh :D

Član
2.0 iz te godine je strasno felerican, to je koliko znam najproblematicnija godina (dizne, turbo), ali opet moze se desit, mozda nece.. Pustite se tih glupih prica da 2.0 iz audi-a i vw nije isto, sve je isto u saraf, oba auta..

Član
Evo bas jucer ima probleme jedan sumjestanin sa diznama na Pastu 2.0 tdi i kaze mi ,smece od motora :icon_biggrin:

Član
emir_89 je napisao(la):
Alive je napisao(la):
Drug ako ces dizela samo 105KS/77kW i to je to... Ne razmisljaj niti o cemu drugome!!!

Imas privatnu poruku... Zanimljivo da je i emir_89 takodje isto mi pitanje napisao hahaha ;);)

sta ces, moramo gledat kad je pravo momacko auto, osim ako je u sivoj boji, onda je za penzionere :p heheheh :D

Hehe nema bolje boje, ne prlja se, dobro izgleda, ide sa svim felgama... :cool::cool: