amkos je napisao(la):
RS TURBO je napisao(la):
a zasto bi vadio motor? nemas potrebe, ja jos nijednom nisam vadio motor kad sam skidao mjenjac da se zamijene set kvacila.
joj druze nevadi se ni meni motor da bi mjenjac skinuo ali ovaj majstor tvrdi da se mora motor i mjenjac zajedno spustati pa onda mjenjac skinuti,neradi mi se to treba antifriz,instalaciju,klimu ode to u cijeli dan posla,a mjenjac je blizo grede/mosta tacnije onaj dio gdje se kopca poluosovina,sad kontam kad bi odserafo mjenjac i samo ga zakrenuo bil prosao pored i da se skine i mozeli se malo motor spustati nekih 5-6 cm a da nediram nista jer ionako ga mora dizalica drzati kad ce ostati 1 nosac samo ,2 su na mjenjacu,a vadim mjenjaac zbog onog pinjona mamu mu j.. nemoze su izvaditi nema sanse zapeko,neznam vise sta da radim :icon_confused:
Ti kad skines poluosovine onda otkacis nosace mjenjaca, moras ucrvstiti motor sa gredom gore i svezati ga za nju jer ce to sve povuci mjenjac prema dole

onda ces dobiti dovoljno prostora da izadnje mjenjac van normalno, ja sam skidao na 2 focusa mjenjac, 1.6 16V i ovaj drugi ubi me ne sjecam se koji je motor bio i to davno isto mijenjan set kvacila :lol: i na oba nisam vadio motor nego skinuo normalno mjenjac kao i kod svakog drugog auta, i na isti nacin

Edit: zbog pinjona ne moras vaditi van ga, natopi ga WD-om i ostavi preko noci i sutra ujutro mora izaci van, mislim smijesno je vaditi mjenjac zbog pinjona bez uvrede