Predlozite neko auto

Predlozite neko auto

Član
za te pare ces kupiti samo trosak ogroman, mozda jedina opcija neki kec dizel...

Član
ma ima kadeta, golfova, askona, juga, bmw kocki itd.. pogledaj na piku ima svega, al za te pare mozes naci dobrog keca, kadeta i jugu

rs6

Član
daj 3milje dam ti ja clia 93.godina, 4/5 vrata, 1.2 benz, el.podizaci, daljinsko, centralna... tip top prije dva - tri mjeseca svi servisi odradjeni, novi amortizeri ..... nove sve 4 gume, registrovan do maja ....

Član
golfxx je napisao(la):
kao sto naslov kaze predlozite neko auto do 1500 km za kupovine

rs6 je napisao(la):
daj 3milje dam ti ja clia 93.godina, 4/5 vrata, 1.2 benz, el.podizaci, daljinsko, centralna... tip top prije dva - tri mjeseca svi servisi odradjeni, novi amortizeri ..... nove sve 4 gume, registrovan do maja ....

imam i ja e39 za 15milja, pa mu ne nudim jer to ne trazi! :icon_rolleyes:

Član
rs6 je napisao(la):

evo ovo ti je super ponuda a nije sad ni drasticna razlica u cijeni . .
sigurno bolje i od keca i juge i svi ti auta ;)

Član
moj ti je savjet dvicu benzinca, idealan za pocetnike a neces sigurno imati puno ulaganja,a dijelovi su jeftini,doduse nisu kvalitetni ali traju ;) tipa ovako nesto :

http://www.pik.ba/artikal/2644905/golf-2-registrovan-do-5-mjeseca-maksimalno-utegnut/

rs6

Član
sub3r je napisao(la):
golfxx je napisao(la):
kao sto naslov kaze predlozite neko auto do 1500 km za kupovine

rs6 je napisao(la):

imam i ja e39 za 15milja, pa mu ne nudim jer to ne trazi! :icon_rolleyes:

procitaj og1-ev post, znam zasto sam liku predlozio auto, s tim da moze doc' probat' auto pregledat gdje god hoce znaci sve ...... auto je bez mane za sitnu lovu .......

Početnik
Ovako nesto trazi, nema ga boljeg za pocetnike...nema se sta pokvarit na njemu, a za cenera se navozas da guzica zaboli:

http://www.pik.ba/artikal/2289034/automobil-polo-1-4-d-1993-gsm-061-152635/

;)

Član
od ovih oko milje i po, sto ne nesto tipa marutija :icon_rolleyes: malo, ne trosi nesto, ako je iole ispravno... a parkirat ga milina :D