Lancia Delta 1.6 HF Turbo - Iskustva?

Lancia Delta 1.6 HF Turbo - Iskustva?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Da li je neko imao dodira s ovim autom, vozao ga malo duze itd.? Interesuju me iskustva vlasnika, kakav je za voznju, odrzavanje itd, ponajvise motor i pouzdanost istog....Hvala

Član
nick muris s neta ima neku lanciu... i ima onaj nick hfintegrale mozda oni znaju.... ja ne znam ni oko golfa... a kamoli oko lanice da ti pomognem:D

Član
ako ja vidim kolegu iz kluba pitacu ga,ima on HF turbo,znam samo da ide pravo:D
prodaje je,ne odgovara mu za OSV trke,pa mogu ti dat broj ak si zainteresovan
ako vec nije prodata
http://www.pik.ba/artikal/3448/automobil-lancia/

Član
bulex je napisao(la):
nick muris s neta ima neku lanciu... i ima onaj nick hfintegrale mozda oni znaju.... ja ne znam ni oko golfa... a kamoli oko lanice da ti pomognem:D

Jes jes, muris sa stupina, on je vozao duze vremena, pa dao ocu valjda, i dan danas se moze vidjeti ispred zgrade ;)

Član
hvala svima, valjda se javi neko od njih ovdje...

@edo, priupitaj ako mognes, njegova ne izgleda lose, nego meni se nudi zamjena za tempru...pa da vidim....

Član
s murisom sam ja bas na kafi jednom pricao i toj lanci...davno je uzeo i sluzi ga i dan danas...nebi je dao nizasta...valjda ce se i on javit da potvrdi to...

imao mi brat Deltu HF Turbo, crvena bila, ima 10tak godina od toga. zvijer od auta i koliko se sjecam isla je hebeno, al isto tako znam da i nije bila bas nesto posebno pouzdana, iako je bila u tip top stanju.. cak mislim da smo je i prodali pokvarenu..

Član
olensoner je napisao(la):
cini mi se da je Boki imao Deltu, sad koji je motor bio ne znam... valjda on ima nekih iskustava

Kod mene je bila HF 4WD, 2.0 Turbo i 4x4.

To su prakticno dva razlicita auta... :icon_biggrin:

MTR

Član
Ima je Dado iz Zenice iz AMK No1. bas takva trka se sa njom u brdu , 1,6 samo je rokno vecu turbinu , sve ventili bjeze od klipova , zivotinja . Kod njega je vec drugu sezonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.