erol_brcak je napisao(la):Pa probaj u Mobil Mediji,oni su koliko ja znam poceli nabavljati Nikone.Vjerujem da na stanju nemaju D90 (obicno imaju D40 i D60),ali probaj naruciti preko njih.![]()
Nexus je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Pa probaj u Mobil Mediji,oni su koliko ja znam poceli nabavljati Nikone.Vjerujem da na stanju nemaju D90 (obicno imaju D40 i D60),ali probaj naruciti preko njih.![]()
a na kojoj lokaciji je sada mobilmedia u tz jer je u tusu vise nema?
Nexus je napisao(la):i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie
SamiRX-8 je napisao(la):Nexus je napisao(la):i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie
Gdje ces tu laptop narucivati, uglavnom mislim da NTCHS moze naruciti svaki model... trebali bi, ili Foto Zunic, sve u Mercatoru.
Nexus je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Nexus je napisao(la):i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie
Gdje ces tu laptop narucivati, uglavnom mislim da NTCHS moze naruciti svaki model... trebali bi, ili Foto Zunic, sve u Mercatoru.
ma jbg dobro je da nisam platio![]()
lov2xlr8 je napisao(la):u at i u de ima se kupiti![]()