Farbanje focusa u plavu boju

Farbanje focusa u plavu boju

Član
e zdravo raja nesto sam se nalozio da promjenim auto ili da ofarbam imam u planu do 1500 KM skrsit u auto jos malo ulaganja posto nece niko focusa da radi zamjenu najvjerovatnije da cu ga ostaviti i Mislio sam da ga ofarbam u Plavu boju Rizla kao sto mi je motor i da radim naljepnice po autu ??? sta vi mislite

Član
MuMa je napisao(la):
e zdravo raja nesto sam se nalozio da promjenim auto ili da ofarbam imam u planu do 1500 KM skrsit u auto jos malo ulaganja posto nece niko focusa da radi zamjenu najvjerovatnije da cu ga ostaviti i Mislio sam da ga ofarbam u Plavu boju Rizla kao sto mi je motor i da radim naljepnice po autu ??? sta vi mislite

Mislim da će ti 1500KM biti malo za taj poduhvat. Samo lakiranje auta ako će se raditi po PS-u bi trebalo biti toliko ili malo više.;)

Član
samo cu pola auta farbati krov ostaje crn a BTW rodjak mi je autolimar pa ce to biti jeftinije :)

Član
ona isprana rizla plava ni pod razno... ako ces ostaviti crni krov i ostalo, onda neka luckasta boja ala electric orange kao sto kolega kaze, a ako ne ta onda zelena sa nove fieste :cool:

Član
E jesi ga brate ofarbo svaka cast :cool::cool:
A sto se tice boje to se ionako nemoze vidit preko fotoshopa jer to su sve nijanse.
Jesi li razmisljao o bijeloj boji sa A5ice? To je bas ona prava bijela boja, plus da skines ovo crno sa strana a ostavis samo crni krov

Član
Ma kakvi brate ne ljutim se nek si posatavio

Franki: ovako bi to izgledalo ako bi ja farbao auto a nista nebih dirao one iznad prozora sto je crno i samo mu zatamnio stopke :) a razmisljao sam o raznim bojama npr bijela ili narandzasta :)

Član
ona plava je simpaticna, al ova narandzasta je hard core majke mi. ja bi ga ovako uradio kao na zadnjoj slici.

Član
zlajaaa je napisao(la):
Jutros viđoh neka žena vozi Focusa :D

Furka bi bila da bude u boji motora :cool:

jucer ujutro sam dao auto mami...da mi dotjera do stana jer sam ja bio sa pezoom...pa nisam mogao obadva voziti ..hehhehe