ado_d Član 09.06.2011 #1 :icon_eek::icon_eek: <iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/lEvpnKRLDO4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
:icon_eek::icon_eek: <iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/lEvpnKRLDO4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
E edoze Član 09.06.2011 #2 ne mozes vjerovat...il su zidovi od kartona,il je ovaj vozac ludji od ovog bimmera:lol:
Darker Član 09.06.2011 #3 Auuuu breee :icon_eek: Video koji i prilici za BMW ..... 1M je pila definitivno...
ArminM Član 09.06.2011 #4 sta ziv covjek radi jbt, koji video svidja mi se ovaj M1, doduse kao i svaki BMW, ali da je dobar, dobar je
sta ziv covjek radi jbt, koji video svidja mi se ovaj M1, doduse kao i svaki BMW, ali da je dobar, dobar je
bmwscaner Član 09.06.2011 #5 1M je ludilo od auta tako mal a tako montstrum.. i nek neko kaze da je zabavnije voziti prednji pogon ili 4x4 LOL
1M je ludilo od auta tako mal a tako montstrum.. i nek neko kaze da je zabavnije voziti prednji pogon ili 4x4 LOL
S Sarajlic Početnik 09.06.2011 #7 bmwscaner je napisao(la): 1M je ludilo od auta tako mal a tako montstrum.. i nek neko kaze da je zabavnije voziti prednji pogon ili 4x4 LOL Kliknite za proširenje... ma de ba bolji je klio sport sala nego fkt ovo mi djeluje nemoguce,jeli ko nasao neki klip tokom snimanja ovog ili sl jedinica je premocna
bmwscaner je napisao(la): 1M je ludilo od auta tako mal a tako montstrum.. i nek neko kaze da je zabavnije voziti prednji pogon ili 4x4 LOL Kliknite za proširenje... ma de ba bolji je klio sport sala nego fkt ovo mi djeluje nemoguce,jeli ko nasao neki klip tokom snimanja ovog ili sl jedinica je premocna
tigar3110 Član 09.06.2011 #12 edoze je napisao(la): ne mozes vjerovat...il su zidovi od kartona,il je ovaj vozac ludji od ovog bimmera:lol: Kliknite za proširenje... zidovi su sigurno od nekog lakog materijala sigurno zbog mogucnosti nesrece....ali kako covjek vozi, a tek kako 1M ide ludilo brale
edoze je napisao(la): ne mozes vjerovat...il su zidovi od kartona,il je ovaj vozac ludji od ovog bimmera:lol: Kliknite za proširenje... zidovi su sigurno od nekog lakog materijala sigurno zbog mogucnosti nesrece....ali kako covjek vozi, a tek kako 1M ide ludilo brale
knoxville Član 14.06.2011 #13 eeeextra video za 10..a moguce da je i video edit..adobe after efects j*be mame tako da... u svakom slucaju za medalje
eeeextra video za 10..a moguce da je i video edit..adobe after efects j*be mame tako da... u svakom slucaju za medalje