pioneer_09 je napisao(la):Hajde ti fino otvori jednu temu i tu pisi svoje kvarove. Svaki dan dodjes sa novim kvarom i otvoris novu temu. Naravno mi smo tu da se pomogne, al' izgleda da se nikome ne kvari auto ko tebi. Nastavi u jednoj temi pisati svoje kvarove, kojih nazalost izgleda imas previse...
LP
pioneer_09 je napisao(la):Hajde ti fino otvori jednu temu i tu pisi svoje kvarove. Svaki dan dodjes sa novim kvarom i otvoris novu temu. Naravno mi smo tu da se pomogne, al' izgleda da se nikome ne kvari auto ko tebi. Nastavi u jednoj temi pisati svoje kvarove, kojih nazalost izgleda imas previse...
LP
sve sam to radio nije do kablova nego do zvucnika...:icon_rolleyes:Franki je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):Hajde ti fino otvori jednu temu i tu pisi svoje kvarove. Svaki dan dodjes sa novim kvarom i otvoris novu temu. Naravno mi smo tu da se pomogne, al' izgleda da se nikome ne kvari auto ko tebi. Nastavi u jednoj temi pisati svoje kvarove, kojih nazalost izgleda imas previse...
LP
:lol::lol:
Pogledaj dobro sve kablove da se nije sta malo prekinilo.
Ili jednostavno spoji taj zvucnik na drugu stranu i odmah ces znati sta je.
adi187 je napisao(la):Ne popravljaju se ti jednostavno se ne isplati :icon_rolleyes:
Il kupi druge il ubaci kakv wooofer u gepek da imas bass a sa tih ces imat srednji i visoki ton na tim sto rade
FirellesMonster je napisao(la):Ispitaj elektricnu instalaciju daljinskog da li ima negdje prekid i motorice ispitaj![]()