Zna li neko nešto o ovom Seatu???

Zna li neko nešto o ovom Seatu???

Član
Moj drug ima crnog iz ove serije, na piku je i on. Zavidovici, crni seat. On ga vozi dugo vec,nikad problema, prije toga mu bio kod rodjaka od kojeg ga je i kupio. Skoro sam se vozio s njim i auto otkida. Ja ne mogu da se naviknem na ovaj centralni greben unutra, ali me nikad ne bi odvratilo od kupovine auta. Inace koliko znam iz prve ruke nema nekih problema, e sad opet bolje znaju oni koji imaju ili su imali taj motor. Znam da nisu toliko cesta ova vozila pa iz tog razloga pisem post, prenosim utisak licni i informacije dobijene od vlasnika vozila

Član
Ovo auto se vozalo prvobitno u Tuzli, neke 2009-2010, tad je bio pojava. Nazalost vlasnik ga nije stedio pa sam cuo da je neslavno zavrsio. Na kraju ga prodavao svercer iz Tuzle, otisao u Gradacac, eh i tu je dugo vremena stojao na Pik-u (cijena je bila oko 16K cini mi se). Bas sam ga skoro i ja vidio da na Pik-u , ovaj put u Sarajevu, ne kontam kako u tako kratkom vremenskom razdoblju da promjeni toliko vlasnika. Dok se prodavao u Gr na njemu su bile audijeve lepeze (felge) bas je dobro izgledao. Otidji pogledaj, nemas sta izgubit mada mi je sve to sumnjivo al hajd.