Zakuco na 2500 obrtaja O.o

Zakuco na 2500 obrtaja O.o

Član
ma pusti to , samo sto sam presao 10 metara kad mi zakuca na 2500 obrtaja :icon_eek:ja u ler on na 2500 i nespusta i ja tako prva druga treca i pustis sve ide sam ko dizel nemoras gas uopste drzati ,maajke mi stid me gdje god stanem on na 2500 i vreve oce neko pomislit ocu da se potezem. i odem na pumpu naspem upalim kad normala :icon_question:

Početnik
kazes nasuo gorivo i vratilo se u normalu,e onda ti je obrtomjer ko rezerva znaci odsad kad ti se tako povisi znaci da ti je rezerva :D

Član
ma jebo sipanje to nebitno, ja vozio citavo vrijeme tako, nisam smio da ugasim reko kako cu se kuci vratitiako nebude htio da upali. a pumpa mi 5 minuta od kuce samo tu sipam. i ugasim tu kad sam stigao ako nebude htio da upali ostavicu tu da mi oni s pumpe pripaze a pjehe bi kuci

Član
prijatelju kod mene je na audiju dizao obrtaje do 2500 i spustao.. stanes na semafore on turira sam, narod gleda kao vidi budale :S

problem sam rijesio promjenom nekog tzv 'kompjutera' koji regulise ta sranja !!

Član
BMW 316i 90god je napisao(la):
ma pusti to , samo sto sam presao 10 metara kad mi zakuca na 2500 obrtaja :icon_eek:ja u ler on na 2500 i nespusta i ja tako prva druga treca i pustis sve ide sam ko dizel nemoras gas uopste drzati ,maajke mi stid me gdje god stanem on na 2500 i vreve oce neko pomislit ocu da se potezem. i odem na pumpu naspem upalim kad normala :icon_question:

oplako sam kad procito ovo ide ko dizel.....:123::123:

Član
Kao što Rs reče, zašteko ti bio čok.
U mene na kađi moram povuči čok kada je hladan, ja ga izvučem malo više, ma poteže, k'o dizel, ode bez gasa

Član
nemam coka :icon_biggrin:

mokeBass je napisao(la):
BMW 316i 90god je napisao(la):

oplako sam kad procito ovo ide ko dizel.....:123::123:

:lol::lol: kako je meni bilo voziti :D