Član
Ja sebi napravio slovo P kao da cu ga nositi sad nemam blage gdje je zavrsioo..mislim da je u gepeku kod rezervnog tocka:lol::lol: neznam brete al to nikad nisam nosiiooo..jer sta ja znamm..jednostavno nesmetam nikome po cestii..itd..za mene je to glupost svi su ucesnici u saobracaju istii,svi moraju nesto postovatii..i jbgg..
a za ovo 23h tooo je ondaa nesto jos gluplje...
treba zaustavljati onee koji piju a ne sad mene..odem sa curommm tamo vamoo i bude 1h..vracam se lagahnom voznjom kucii i oni mene zaustave..sve pregledaju cist skroz i onda mi rece pa ti nesmijes voziti preko 23h..odmah im kazemmm..daj nemoj te zajebavatii..vidite da sam cist..imam sve ispravnoo..nisam prekrsaj napravioo a vi takoo...i odmah mi kazuu ma haj vozi kuci..:lol::lol::lol:
A sto se tice meneee i kazni,nemam do sad ni jedne kaznee,evo sad ce 3 godina..
a vozimm uhh..bas mi zenska recee..pa meni to nije jasnoo kako tebe nemogu da uhvatee preko ogranicenja..reko OKO SOKOLOVO imam

a za ovo 23h tooo je ondaa nesto jos gluplje...
treba zaustavljati onee koji piju a ne sad mene..odem sa curommm tamo vamoo i bude 1h..vracam se lagahnom voznjom kucii i oni mene zaustave..sve pregledaju cist skroz i onda mi rece pa ti nesmijes voziti preko 23h..odmah im kazemmm..daj nemoj te zajebavatii..vidite da sam cist..imam sve ispravnoo..nisam prekrsaj napravioo a vi takoo...i odmah mi kazuu ma haj vozi kuci..:lol::lol::lol:
A sto se tice meneee i kazni,nemam do sad ni jedne kaznee,evo sad ce 3 godina..
a vozimm uhh..bas mi zenska recee..pa meni to nije jasnoo kako tebe nemogu da uhvatee preko ogranicenja..reko OKO SOKOLOVO imam