OggyBoy Član 07.10.2010 #3 GOLF TZ je napisao(la): meni se svidja lancer.... Kliknite za proširenje... Meni se sviđaju svi.:icon_twisted:
GOLF TZ je napisao(la): meni se svidja lancer.... Kliknite za proširenje... Meni se sviđaju svi.:icon_twisted:
GOLF TZ Član 07.10.2010 #5 mani je najljepsi ovaj lancer pa porsche pa gallardo.. a vidi diabla isto tenk....
enesss Legend 07.10.2010 #6 GOLF TZ je napisao(la): meni se svidja lancer.... Kliknite za proširenje... i meni bas bolestan :icon_eek:
GOLF TZ je napisao(la): meni se svidja lancer.... Kliknite za proširenje... i meni bas bolestan :icon_eek:
_Leta_AvantGarde_ Član 07.10.2010 #7 GOLF TZ je napisao(la): meni se svidja lancer.... Kliknite za proširenje... lancer gori, zimski setup
GOLF TZ je napisao(la): meni se svidja lancer.... Kliknite za proširenje... lancer gori, zimski setup
V Vernes_AMG Član 07.10.2010 #8 GULLWING ????????????????????????????????????? pa dobro, jesu oni normalni :S
erol_brcak Član 08.10.2010 #14 TROUBLE_MAKER je napisao(la): Extra stoji diablu...bas kao ratno vozilo!:-D Kliknite za proširenje... Countach Furka su svi,meni porsche zadnji ubija
TROUBLE_MAKER je napisao(la): Extra stoji diablu...bas kao ratno vozilo!:-D Kliknite za proširenje... Countach Furka su svi,meni porsche zadnji ubija
srdjo Član 08.10.2010 #15 znaci vecina se slaze da je Lancer najbolji kao i ja...sto dalje znaci da brises ostale slike i postavis jos slika Lancera...
znaci vecina se slaze da je Lancer najbolji kao i ja...sto dalje znaci da brises ostale slike i postavis jos slika Lancera...