Yugo pregled Tuzla

Yugo pregled Tuzla

Skoro sam kupio yuga 1989 god TUZLA , pa bi ga zelio odvesti nekom majstoru na pregled, i trebo bi neke sitnice popravit: da zamjenim brave, instrument tabla mi ne radi, kazaljka za gorivo ne pokazuje tacno, da pregledam kocnice, i jos neke sitnice, pa me interesuje znal ko nekog majstora kod kojeg bi to mogo uradit u Tz, i jel se tim bave ovi obicni automehanicari....

"Cake" iz Lukavca radi samo Zastava auta, jos od prije rata, od njega nema boljeg za Yuga. Radi u garazama kod Petraka, ako znas gdje je.

Nemam, ja sam isao prije kod njega dok sam imao Yuga. Znam da covjek radi samo Zastavu, i to jos davno prije rata je poceo.... on je sinonim za majstora za Yuga. Kad odes u lukavac, stani na Petrak vodi i pitaj gdje je cake, svako ce ti objasnit, radionica mu je 300 metara od petraka (udje se u Prijeku ulicu, kad ides iz TZ, nakon sto prodjes rampu, drugo skretanje lijevo).

evo mapa:

1255c05.jpg

peugeot206 je napisao(la):
Nemam, ja sam isao prije kod njega dok sam imao Yuga. Znam da covjek radi samo Zastavu, i to jos davno prije rata je poceo.... on je sinonim za majstora za Yuga. Kad odes u lukavac, stani na Petrak vodi i pitaj gdje je cake, svako ce ti objasnit, radionica mu je 300 metara od petraka (udje se u Prijeku ulicu, kad ides iz TZ, nakon sto prodjes rampu, drugo skretanje lijevo).

evo mapa:

1255c05.jpg

hvala druze probacu ga naci ;)