ArminM je napisao(la):pa jos s tim kuburis,ja ti danas zaboravio reci
jesil probao da gledas neki klip sa racunara,mozel tako, mada nema logike,al nikad se ne zna
ammel je napisao(la):isti problem i kod mo rodjaka sinoc, patio se i nisam uspio nastimati, inst mozilu, chrome, opera ni u jednom browseru nije moglo. video sa fb radi, kad sam ponovo inst flash player vidio sam sliku, al kad sam clip otvorio u novom tabu ponovo isti problem. ako rjesis problem javi![]()
emir_89 je napisao(la):isti problem i kod mene. ali evo proradilo je
naime, crna slika, a ton normalan. kad izbrisem cookies od youtube-a, onda mi je normalno pustilo clip i cim otvorim slijedeci, opet isti problem. znaci prikazivalo mi samo prvi klip nakon brisanja cookies-a, a one poslije nije...
evo sad mi ponovo prikazuje normalno... :icon_confused:
Lija je napisao(la):mozda glupo (mada jest) al probaj obnoviti drivere graficke karte,jer ocito joj nesto neda da reprodukuje sliku na yubitu
DeLLoRto je napisao(la):emir_89 je napisao(la):isti problem i kod mene. ali evo proradilo je
naime, crna slika, a ton normalan. kad izbrisem cookies od youtube-a, onda mi je normalno pustilo clip i cim otvorim slijedeci, opet isti problem. znaci prikazivalo mi samo prvi klip nakon brisanja cookies-a, a one poslije nije...
evo sad mi ponovo prikazuje normalno... :icon_confused:
ne moze....