xxx PS TAKMICENJE xxx

xxx PS TAKMICENJE xxx

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja, kad auto ima manje dzidza-midza onda je bolja kreativnost onog sto radi... po mogucnosti da auti budu svijetli na slikama a ne obavijeni sjenom

Legend
Nema veze stavljaj i tamnije slike, samo da su Velikeeeee, svaka koja nebude dovoljno velika, postavice se ponovo. Nebitno koja su kola.

Član
a da se crtaju auta forumasa ne valja zato sto ga niko ne zna fino uslikati ni ugao naci i uvijek je slika slabe rezolucije

to je moje misljenje

slike forumasa nek jednostavno otpadnu... auta nek budu svaka i svakakva, netreba da budu nuzno neka vec sad klasicna ili popularna. i jos jedna stvar, kako namjeravate da javite za takmicenje? moj prijedlog je post sa najavom i uputstvima prije pocetka takmicenja

Član
freekvw1983 je napisao(la):
kako namjeravate da javite za takmicenje? moj prijedlog je post sa najavom i uputstvima prije pocetka takmicenja

ma joj freek, to je najmanji problem, problem su takmicari. ima nas 6.
da nas ima makar 8, pa bi bilo lahko, ono cetvrtfinale, polufinale i finale.

e to bi bilo vec nesto...
ja mislim da je bitno to otpoceti, a onda kad nabere popularnosti, ljudi ce se sami prijavljivati! :)

Član
takmicari.:

daki
freek
alenx
one252
flex GT
knox

fale nam jos dva covjeka, ili makar jedan, nek taj jedan bude lucky winner :D :D

nek se neko prijavi moze direktno da ide u polufinale. znate li ba koji je to uspijeh :D:D:D

Član
freekvw1983 je napisao(la):
huraaaaaaa, drugi sam na spisku!!

hehehe, ma ja to onako samo napisao, ko mi je prvi pao na pamet :D:D

sta mislite da sad uradim izvlacenje nas 6 i ako se ubace dvoica nek se takmice, a ako se ubaci jedan ide dalje kao lucky winner??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.