xs branik na obicni peugeot

xs branik na obicni peugeot

Član
kao sto u naslovu pise, zanima me pase li branik od xs na ostale peugeote. malo sam svoj udario pa kad vec mjenjam da uzmem bolje :)
 
Član
vozim pug 206 xs, i koliko sam uspio primjetiti, i blatobrani su siri u odnosu na obicnu verziju/
 
Član
Vidjao sam naki branik sa velikom resetkom a obicni blatobrani. A kako bi najbolje maglenke nastimao sad ih nemam a na braniku novom imaju
 
Štima taj branik XS na obične blatobrane. Nema to veze kakvi su blatobrani. Znam zato što sam ja mjenjao na svom Peugeotu, jedino što bi onda morao kupiti i one plastike što dolaze ispod branika i blatobrana, jer ove tvoje nisu iste, manje su. Ove plastike trebaju biti šire na onom dijelu kod branika da mogu sve zatvoriti.
Uglavnom kad pogledaš malo skontaćes o čemu pričam. Na to ja nisam mislio, i kad sam sve namontirao, onda odem i kupim i plastike :)
 
Član
Kupio sam drugi branik sto mi sigurno pase. Nije resetka nego one rupice zato mi se svidio. Ide na farbanje samo jos da nadjem nekog da mi otvori farove hocu da ofarbam ono sjajno oko sjenila. Niko ne smije da rizikuje da otvori a kazu da ce maglit pa nez jos bil ikako i radio ako ce maglit
 
Top