Član
Faya_M5 je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Evo odgovora iz UK...
The metal plates inside the projectors are for the cut off for the beam.
DO NOT remove this piece of metal otherwise you will glare and blind people coming at you.
pa da fino su to rekli, hoce smetat puno ljudima koji ti idu u susret (kao da si upalio duga) ali je fazon sto puuno bolje vidis... a nece raspiat svjetlost na sve strane, leca je ta koja usmjerava i pojacava svjetlost, fazon je u tome sto ovako kroz lecu prolazi puno manje svjetla nego kad se skine taj limic...
pa ja, boli tebe ***** hocel kome drugom smetat...zato kad ti tako u susret dodje kakav drvosjeca s FAP-om, pa smota na tebe, vidjecemo...![]()
Ne mora ba faya znacit jebo ga ti...pogotov sa farovima koja imaju sociva...duplo manje ce smetat onima koji idu u susret nego farovi koji nemaju sociva a imaju xenone sto je slucaj kod mene...taj limic kad skine hoce jace svjetlit al nece rasipat svjetlost toliko jer je leca ta koja usmjerava svjetlost tako da nece puno smetati ni ostalima...ja na svojim farovima imam xenone a nemam lece...imam motoric na farovima malo ih nivelisem prema dole a opet je extra vidljivost i nikom do sad nije zasmetalo a 6000k tako da garant nece nikako smetat ni ako skines limic a imas sociva...nije to bas tako druze u pravom zivotu kako ti mislis da jeste