Član
Ovo smatraš dokazom? Pa kinez štampa sta god poželiš.
Druze vrsis li ti ugradnju da meni na 5ici uradis kako treba da mi poslije ne bude nus pojavaJa sam ti sve napisao, a ti slušaj ovog neznalicu. Objasnio sam ti fino za sta sluzi can bus, imaš i sam Google pa ukucaj. I Phillips xenon ne postoji, kažem ti, eto pošalji im mail pa pitaj, to je sve kinez a drugo pakovanje. A ti kako hoćeš, bacaj pare i spoji direktno pa kada ti zbog PWM dođe do povratnog impulsa i kada ti pregore brisači, nemoj ovdje da kukaš.
Znaci liga zna kako spojito sve to da radi.bez problema sa aftermarketima i naravno bez nus pojava.a meni je rs turbo u pvt isto govorio uzeti s aku plus tako da vjerujem da je to rjesenje za crkavanje modula brisacaNe radim drug, ali sam se dobro informisao prije nego sto sam ugradio u svoje auto. Ugradio sam kod lige i njemu rekao da mi spoji napajanje na akumulator i čovjek je uradio kako sam želio.
Ja cisto sumnjam da firma takvog imena i reputacije pakuje tudje proizvode u svoje kutije. Ali dobro...Ovo smatraš dokazom? Pa kinez štampa sta god poželiš.
Hvala drug na savjetuDa, on je meni to uradio. Samo mu kažeš da tako hoćeš. Svi ti takozvani canbus samo odlažu jer stave veći kondenzator a on nikada nije dovoljno velik, i kada on zakaže odoše i brisači. Čak ni oni dodatni moduli nemaju dovoljan kondenzator.