fap je napisao(la):BoSSnA nick mozete me add tek sam poceo igrat max tear kojeg imam jeste V - M7 i imam 3 tear IV
corradoM je napisao(la):ima li kakav klan ili ekipa da se prikljuci, evo i ja cu poceti uskoro igrati :icon_smile: cini mi se pravo dobra igrica
corradoM je napisao(la):kocka imam pitanje... izabrao sam posranu SSSR kao vojsku i sad imam tek t-46 i M3 stuarta, sljedeci na istrazivanju su mi T-50 i T-28, pa bih trazio savjet kojeg da uzmem i u kojem smjeru da idem?
a sto se tice igrice... zaraza![]()
sema911 je napisao(la):igram al sam ukakio igru uzmem tigra i iz nekog razloga ga prodam hocu pantera pa mi se nesvidi jer je seriski a nisam imao ex pa uzmem jagdtigar pa me on namuci onaj zadnji top granata mu 1000srebra pa ga prodam uzme dobrog starog kv2 mejdutim i njega prodam pa sam sada samo na vk3601h sa kratkom 88 sklupljam za pantera
sema911 je napisao(la):ma odlucio sam se al neznam sta mi bi pa se zajebavah i rasprodah svabe
al eto pz je idalje dobar m4 njega imam sa onim veliki top i grile i vk3601h ovo sada imam
i koristis li zlato imal koristi od toga
koji je sada najbolji tenkic za zaradjivat
nikola16v je napisao(la):ja trenutno imam mini maus, kv5, skupljam za amx 50b,imam i is4 i t110za mausa mi hvali 100k xp pa dok to izguram imacu i za njega i 50b. ako ne znate za koji dan su svi tier 9 u pola cijene pa planiram da uzmem is8 pa da idem i na is7. imam jos dosta tenkova otkljucanih al sad mi je ovo prioritet. ako ko hoce nek se javi u igri pod PredatorRS sam