Član
marko_v je napisao(la):kupi si petardi pa im bacaj pod prozore :lol:
cuti... sinoc sam sanjo kako mi je lik na vrata doso j***ti majku :lol::lol:
marko_v je napisao(la):kupi si petardi pa im bacaj pod prozore :lol:
tvrdoglavi je napisao(la):kupis wofer i dva mala zvucnika za 50KM ko i ja i imas muziku samo takvu za kuce
sad ne znam koliko ti jako hoces,ali kod mene sobu raznese(ne smijte se)![]()
error_xp je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):kupis wofer i dva mala zvucnika za 50KM ko i ja i imas muziku samo takvu za kuce
trenutno ja imam 5 zvucnika 4 mala i onaj jdan veliki sto daje bas al nisu nesto . ma kad stavim woofer cuce se i oni zajedno sa wooferom
tvrdoglavi je napisao(la):error_xp je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):kupis wofer i dva mala zvucnika za 50KM ko i ja i imas muziku samo takvu za kuce
trenutno ja imam 5 zvucnika 4 mala i onaj jdan veliki sto daje bas al nisu nesto . ma kad stavim woofer cuce se i oni zajedno sa wooferom
pa to bi trebalo da udara covjece:icon_rolleyes:
gdje ti stoji wofer,stavi ga na pod...kod mene je na podu i jos ispod comp stola![]()
ma to cu ja kad stari i stara odu na poso ja sam ostanem i udri !marko_v je napisao(la):imam ja negdje snimak alpine type r u kuci,ali ga nemogu naci..... :icon_sad:
citava kuca se trese,mozes tako slusat ali ako niko ne zivi sa tobom u kuci.... :icon_biggrin:
adi187 je napisao(la):I kad spojis ne dozvoli da se isprazni aku do maximuma pa da ga onda punis bro vec stalno pomalo dopnjai a mos slusat i dok je punjac spojen na aku imas vise struje :icon_smile:
I otvori one poklopce na aku vidi jesul ona saca potopljena ako nisu dospi malo destilovane vode,kad su suha spoje se i nema vise nis od njega :icon_rolleyes:
CoL3-99 je napisao(la):akumulator ti je skroz ne isplatljiv,ako vec imas ga prodaj ga i kupi jos jednunapojnu i miran si