erol_brcak je napisao(la):bulex je napisao(la):ovdje ce biti svakavih objasnjenja... i poziva na imaginarne crte![]()
Sta ti znas![]()
nista na svu srecu

erol_brcak je napisao(la):bulex je napisao(la):ovdje ce biti svakavih objasnjenja... i poziva na imaginarne crte![]()
Sta ti znas![]()
erol_brcak je napisao(la):Oooo Bule se naljutio mwa mwa![]()
lov2xlr8 je napisao(la):ih kad kad je ikad nurijin tdi pocijepo type rdok jos nije bio nabrijan
![]()
Little Dragon je napisao(la):ma samo 3 slova cu vam napisati tj 6 , GSI OPCidemo kuhanjeeeeeeeeeeeeeeeeee
_vwfan_ je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):ih kad kad je ikad nurijin tdi pocijepo type rdok jos nije bio nabrijan
![]()
Little Dragon je napisao(la):ma samo 3 slova cu vam napisati tj 6 , GSI OPCidemo kuhanjeeeeeeeeeeeeeeeeee
ima jedan video bas nedavno sam gledao Golf 2 GTI G60 3x pobijedi novu Corcu OPC
evo nasao sam sad ne znam da li je tjuniran ili nije ja mislim da nije
http://www.youtube.com/watch?v=RKRKUSb4GKc&feature=PlayList&p=5DADAEBCE7823CFF&playnext=1&playnext_from=PL&index=33
:icon_exclaim:
Jel mozda ovdje rijec o fiatu? Ne oderala bi ih golf 4 sa 66kw! Sorry za off,ali morao sam! :icon_exclaim:darko13 je napisao(la):bulex je napisao(la):ovdje ce biti svakavih objasnjenja... i poziva na imaginarne crte![]()
Ma neki fiat bi ih odero sigurno i gti-a i hondu :lol:
Little Dragon je napisao(la):_vwfan_ je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):ih kad kad je ikad nurijin tdi pocijepo type rdok jos nije bio nabrijan
![]()
ima jedan video bas nedavno sam gledao Golf 2 GTI G60 3x pobijedi novu Corcu OPC
evo nasao sam sad ne znam da li je tjuniran ili nije ja mislim da nije
http://www.youtube.com/watch?v=RKRKUSb4GKc&feature=PlayList&p=5DADAEBCE7823CFF&playnext=1&playnext_from=PL&index=33
:icon_exclaim:
hehehehe nigdje veze ti je poredenje , nemoj da ja stavljam klipove sa kadetom , fulio si temu malo nemoj mi ubacivat neku napakovanu trulju sto se trka sa ovom fabrickom ljepoticom koja i nije negi sportski fenomen 1.6 turbo 7.2 do 100 , znaci fabricki golf 2 GTI meni ne moze nista a sad o pakovanju necu da pricam tako fula primjer :123: