trizex je napisao(la):smijem se kladiti da je Bugatti, odnosno, da ne uvrijedim fanatike, Fau Wau napravio Veyrona samo da bi se narod mogao kurcit po forumima ko je najbrzi
![]()
trizex je napisao(la):smijem se kladiti da je Bugatti, odnosno, da ne uvrijedim fanatike, Fau Wau napravio Veyrona samo da bi se narod mogao kurcit po forumima ko je najbrzi
![]()
GreenDevil je napisao(la):trizex je napisao(la):smijem se kladiti da je Bugatti, odnosno, da ne uvrijedim fanatike, Fau Wau napravio Veyrona samo da bi se narod mogao kurcit po forumima ko je najbrzi
![]()
1.4 i.e
valjda se tako pise :lol::lol::lol::lol:
ma ja mislio na tvoju azdaju:lol::lol: jest da je 1.4 al ima zvuk premocantrizex je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):trizex je napisao(la):smijem se kladiti da je Bugatti, odnosno, da ne uvrijedim fanatike, Fau Wau napravio Veyrona samo da bi se narod mogao kurcit po forumima ko je najbrzi
![]()
1.4 i.e
valjda se tako pise :lol::lol::lol::lol:
Jok, 2.0 v6T![]()
GreenDevil je napisao(la):ma ja mislio na tvoju azdaju:lol::lol: jest da je 1.4 al ima zvuk premocan![]()
dukat je napisao(la):Bez obzira šta neko vozi ovaj tekst je glup i nimalo smješan iz bilo koje perspektive posmatrano...Vozio neko VW,fiat ili nešto treće ovde nema ništa smješno,čak je i malo nepovezano i besmisleno!!!
elmir je napisao(la):
VW KRSH!!![size=xx-large]
e kad ste navalili toliko ETO VAM!!! ja fino govorim nemojte raspravljanja sta je krsh ko je krsh vi opet nastavili!! imam oba u garazi i radije fiata vozam nego golfa, jer kad god odem krug u golfu nesto sjebem-jer je smece..:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
EDIT: ajd sad prestanite se ponasati kao mala djeca i neka admin ovo kljuca jer kao i svaki put ode u istu raspravu..
Kod mene ujak ima bravu koja je duplo manje prešla od mog golfa 4 i stalno mu se kvari a u mene za 2 i po godine samo redovan servis...
DuloX_ je napisao(la):dukat je napisao(la):Bez obzira šta neko vozi ovaj tekst je glup i nimalo smješan iz bilo koje perspektive posmatrano...Vozio neko VW,fiat ili nešto treće ovde nema ništa smješno,čak je i malo nepovezano i besmisleno!!!
elmir je napisao(la):
VW KRSH!!![size=xx-large]
e kad ste navalili toliko ETO VAM!!! ja fino govorim nemojte raspravljanja sta je krsh ko je krsh vi opet nastavili!! imam oba u garazi i radije fiata vozam nego golfa, jer kad god odem krug u golfu nesto sjebem-jer je smece..:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
EDIT: ajd sad prestanite se ponasati kao mala djeca i neka admin ovo kljuca jer kao i svaki put ode u istu raspravu..
Kod mene ujak ima bravu koja je duplo manje prešla od mog golfa 4 i stalno mu se kvari a u mene za 2 i po godine samo redovan servis...
hahaha cuj ovog fauve fana kako samo nahvali svoju chetvorku a ispljuva fiata hahah, jarane ja imam i passata i mareu (fiata), za nepunih 3 mjeseca jebo sam passatu znanje a fiata ubijam evo vec 2 i po godine, ubijam ga da crkne motor da ubacim 2.0 20v turbo u njega ali mi ne uspijeva da ga ubijem... svaki dan i svaku noc pun gas i nista mu... passat se sav raskovo posle mjesec voznje, trapovi ki*a...
Vernes_AMG je napisao(la):fkt ste skroz otisli sa teme , stavio sam ovo u humor iako nije smijesno al se od ove teme moze napraviti prava zajebancija jer je fkt vecina VW vozaca ovakva , ne zbog VW-a nego et , jbg , tako je
niko nije rekao da je VW lose auto al zajebancija ljudi , malo da recesiju zaboravimo![]()