Član
Nary je napisao(la):motor je 2.0TDI 140hp i odlicno vuce sa jednog dizela...:lol:
odlican mislim da sam ga vidio, samo po meni steta uzet ovako auto dizela inace nisam protivnik dizela al ovo mi je prava trkacica
Nary je napisao(la):motor je 2.0TDI 140hp i odlicno vuce sa jednog dizela...:lol:
arminnn je napisao(la):Nary je napisao(la):motor je 2.0TDI 140hp i odlicno vuce sa jednog dizela...:lol:
odlican mislim da sam ga vidio, samo po meni steta uzet ovako auto dizela inace nisam protivnik dizela al ovo mi je prava trkacica![]()
DasAuto je napisao(la):Ako ne grijesim taj dizel je nova verzija 2.0TDI sa common rail, manja potrosnja, manje se cuje "dizel" itd itd...
Samo sad zasluzuje malo lijepsih fotkica![]()
Pike_gti je napisao(la):daj mi reci jel sad ovaj volan dolazi u siroku?? gledao sam jednog prije par dana u brckogasu i ima volan od golfa 5 gti...
Astra je napisao(la):perfektan auto, boja odlicna, felge neke bolje uzet, spustit ga malo, stavit llumar bar 65% na ovu boju perfektno ide, i najvazniji dio CHIP ,digni ga na 170 ks ima de jede sve zivo.. Vozio sam se u sestici 2.0 140 ks, malo je auta koja mogu pratit 2.0 TDI-a, a ne znam ko je sta pricao za zvuk? novi CR motori se ne cuju, ja imam 2.0 170 ks TDI-a CR koji se uopce ne cuje u kabini, a izvan skoro pa neprimjetan..
Semaitalian je napisao(la):Astra je napisao(la):perfektan auto, boja odlicna, felge neke bolje uzet, spustit ga malo, stavit llumar bar 65% na ovu boju perfektno ide, i najvazniji dio CHIP ,digni ga na 170 ks ima de jede sve zivo.. Vozio sam se u sestici 2.0 140 ks, malo je auta koja mogu pratit 2.0 TDI-a, a ne znam ko je sta pricao za zvuk? novi CR motori se ne cuju, ja imam 2.0 170 ks TDI-a CR koji se uopce ne cuje u kabini, a izvan skoro pa neprimjetan..