ArminM je napisao(la):nema ti taj euro 3 normu, to je Polo 6n, onaj seriju poslije, kao ovaj kod mene se moze cariniti i odraditi homologacija, on ima euro 3 standard![]()
ArminM je napisao(la):nema sigurno, 6n2 ima euro3, 6n nema sigurno. Ako te bas toliko zanima uslikam ti saobracajnu od druga, on ima 1.9 sdi 6n, a ja imam tdi 6n2, kod mene je euro3 a kod njega nije
ArminM je napisao(la):trazi 6n2 ako ti se vec svidja polic, mogu se naci pojeftino vani, sad koliko se isplati oko uvoza i svega to je vec pitanje, ja sam svog ovdje kupio, tako da ne znam
A20DTH je napisao(la):Nema EURO3 garantovano.
Nista od homologacije
Lija je napisao(la):Jarane mpze on bit i Euro 6(koji jos nije nastupio) a da opet neprodje homologaciju,nisu bitni samo ispusni plinovi,vec i cjelokupno auto..Sve se gleda![]()
ArminM je napisao(la):Lija je napisao(la):Jarane mpze on bit i Euro 6(koji jos nije nastupio) a da opet neprodje homologaciju,nisu bitni samo ispusni plinovi,vec i cjelokupno auto..Sve se gleda![]()
das na kafu i ne gleda se vise nista osim euro norme koja nam je zakonom naredjena![]()
Lija je napisao(la):ArminM je napisao(la):Lija je napisao(la):Jarane mpze on bit i Euro 6(koji jos nije nastupio) a da opet neprodje homologaciju,nisu bitni samo ispusni plinovi,vec i cjelokupno auto..Sve se gleda![]()
das na kafu i ne gleda se vise nista osim euro norme koja nam je zakonom naredjena![]()
Inace to nam je nepoznanica u BiH..Ja ti kazem propis,a sto se on zaobilazi....al jos malo pa ce se i tome stat u kraj
P.S. a kad das na kafu moze se srediti i da ti ni normu negledaju tako da...