Član
RE: VW passat by Sarajlic:17ke felge i zatamnjen ponov citav 
super leglo,dobro dodje koliko god zatamnio po ovom suncu...
super leglo,dobro dodje koliko god zatamnio po ovom suncu...
ArminM je napisao(la):stopke samo crvenim transparentnim, nista drugo im ne stoji tako dobro, vidio si i sam
fino je ovo sto si zatamnio, bas mjera, ne vjerujem da ce te peglat
ove folije magle to je cudo jedno![]()
nermin suljagic je napisao(la):super leglo,dobro dodje koliko god zatamnio po ovom suncu...![]()
ArminM je napisao(la):ma samo crvene stope, jos kad sve ofarbas onako kako si zamislio, sto vise clean, i sto vise sive i ima da gori
neki sam te dan htio zvati da mi das kod one boje, dosao neki trzisni inspektor, vidio moj auto u servisu, i kaze da mu je auto na farbanju, htio bih bas onakvu boju, kaze daj mi kod, al ja nisam bio siguran za ono sto sam nasao da je kod boje
jesil ostao pri onoj boji, il ces nesto eksperimentisat po tom pitanju
Frenkie-3B je napisao(la):svaki dan sve ljepsi i ljepsi pajo svaka cast
![]()
sta ce ti to odo,ja sam tu vec dugoArminM je napisao(la):ode i ti u geyeve![]()
Hvala drugmetalmir je napisao(la):fin pasonja druže... samo lagano![]()
Limpi je napisao(la):hahaha ne mozes doci u ze, a da ti neko nesto ne uvali, u ovom slucaju wufer
a fin passat uzivo, i dobre ti ove kockice :icon_biggrin: :lol:
ArminM je napisao(la):samo meni niste jos nista uvaljivali, ne dam se ja jos, al zato sam ja vama
sorry na off-u
Sarajlic je napisao(la):Limpi je napisao(la):hahaha ne mozes doci u ze, a da ti neko nesto ne uvali, u ovom slucaju wufer
a fin passat uzivo, i dobre ti ove kockice :icon_biggrin: :lol:
Uhhh dobro je dok se dijelovi al za auto uvaljuju,kad krenu dijelovi tijela onda nevalja
hvala,a fabiana uzivo je ono pafff,extra je
ma kockice ko kockice,samo cuo sam neki iz zenice me kopiraju krenuli ko i ja,valja to rijesit :lol:![]()
ArminM je napisao(la):samo meni niste jos nista uvaljivali, ne dam se ja jos, al zato sam ja vama
sorry na off-u
kad bi ti znao ko sto neznas :icon_biggrin: