RE: VW passat by Sarajlic:stigle gume,neki chunerski dodatci i naravno 17ke montirane 
Nisam druze moj,auto sam kupio u travniku prije neke 4 godine,Hvala ti puno na pohvalama a vjerujes li mi jutros gledam na netu da vidim da sebi uzmeme jos jedan onako srednji set guma za nedaj Boze,aBd ako budem navraco u skorije vrijeme obavezon se javim pa da preuzmem gume i naravno pocastim te za poklon,kralj si
Hvala ti,puno znaci

Hvala puno drug,a aBd jos ce doci do izrazaja ko sto kazes kad se spusti,a evo cekam i slike pa da se vidi i sto sam zatamnio kako izgleda,meni se svidja nije ni puno ni malo tamna je procenat
nermin suljagic je napisao(la):jesi li ti slucajno auto kupio u zivinicama??
PS: felge su predobre,ako budes svracao u zivinice kada imam 215 45 17 gume(nisu nove ali mogu makar za nazad,naravno gratis),da imas za rezervu ako zapne gdje nedobog...![]()
Nisam druze moj,auto sam kupio u travniku prije neke 4 godine,Hvala ti puno na pohvalama a vjerujes li mi jutros gledam na netu da vidim da sebi uzmeme jos jedan onako srednji set guma za nedaj Boze,aBd ako budem navraco u skorije vrijeme obavezon se javim pa da preuzmem gume i naravno pocastim te za poklon,kralj si
Hvala ti,puno znaci
GolFanatiCars je napisao(la):najsi profil mi se cini ok ssda pravo jednako i sa strana i visina a kad spustis bit ce super
![]()
Hvala puno drug,a aBd jos ce doci do izrazaja ko sto kazes kad se spusti,a evo cekam i slike pa da se vidi i sto sam zatamnio kako izgleda,meni se svidja nije ni puno ni malo tamna je procenat