RE: VW Passat dobre vijesti
ArminM je napisao(la):
GolFanatiCars je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
sve ok,svi planovi su tu,pripremio si lovu,mene samo zanima ko ce ti radit. dobro gledaj sad kome ces odvest. MOzda ti je Pile najbolja solucija,mani se ovih kvazimajstora. Imas ti tu sad raznih opcija,ali kad je lova na broju lako ces za ostalo. Iskreno se nadam da ces sredit kako valja
dobro se odluci kod koga ces farbat sto armin kaze
uzmi u obzir cijenu placanja i da li ti se auto farba u komori
to je najbitniji faktor, ima po gradu kijamet ovih sto se nazivaju majstorima. Ako mene pitas,a posavjetuj se malo jos, dva izbora imas,od boljih majstora. jedan je Pile,drugi je hari Skrljo
saznaces brzo ko farba,a naravno da se u komori farba jer nisam htio pristat bez komore
MeBeSad je napisao(la):
Zar nije bolje za te pare da uzmes sebi auto? bilo kakvo bit ce tvoje i nece te niko moci zajebavati ...
mene ni sad niko nezeza a i kad bi uzeo opet bi to auto bilo monotono i kao i svi drugi a ovako cu barem imati nesto po svom ukusu i nesto sto ce biti "unikat" i koje se nece stopiti sa masom drugih
renault_fan je napisao(la):
samo cu ti reci LUD si skroz...haha dobar naslov teme ( " DOBRE VIJESTI" ) ccc......
Za to love mozes mnogo tog uraditi da bude auto kao avion!! dobro razmisli prije nego bacis pare

sretno u razmiljanju

,ma zato sam i krenuo u potragu za idejama i to,ja sam otprije imao nesto u glavi ali sad zelim da se odlucim za finalni izgled tako da moram pazit u sta cu trosit pare

bucky_mb@yahoo je napisao(la):
jesi li razmisljao o ukidanju lajsni sa karambolki i sa vrata,
puno cistije i ljepse izgleda,, a na sjedista sredinu obavezno u sivo
da znam ja da to extra izgleda i sve to,ali nezelim da mi se ista sad za sad vari tj zatvaraju te rupe i to,to cu raditi kada ga aBd budem opet farbao i kad budem pri malo vise kesha,,,a to je otprilike za jeno 4-5 godina,a i ja mislim da bi sjedista dobro izgledala ali opet nekako kada je sve crno mocno izgleda
Davor_ je napisao(la):
DLS je napisao(la):
ja da imam 4000 KM ja bi iso u kurvaluke .jebo auto
hahah odlican
A mislio sam neki okviran plan tipa
Planiram odraditi muziku
felne
bodikit
i sl ne sad detalji i to, ali nevermind
farbanje,ozvucenje,unutrasnjos, eto ugrubo stim da svaka ova stavka ima mali milion podsstavki....hehe