hvala arma a hebemu misa trebamo se nac pa da to poslikamo sve fino i jedan photo shuting da napravimo i popijemo koju,,,,ArminM je napisao(la):svaka cast,ozbiljno si shvatio dotjerivanje passanera, samo naprijed, kad si rekao da ide carbon nesto bas i nisam konto da ces to stvarno odradit,drago mi je da sam pogrijesio. Doci cu maksuz da vidim kako je ispala unutrasnjost![]()
ArminM je napisao(la):nije problem jbg,dolazio sam ti juce al znas vec kako je ispalo, mozda sutra navratim,ako budem imao vremena,imam nekog posla u ambasadi,danas trebao zavrsit i nisam stigao. Fkt je odlicno ovo sto radis,odma da kazem da je display ispao odlicno,puno bolje nego sto se moze vidjeti na onoj web cameri:lol::lol:
zao mi je sto juce nisam uslikao,sad bi postavio,da se vidi kako je odradjeno![]()
nermin suljagic je napisao(la):fino to skroz,jos da ti je kakvih dioda da sve fino zablista...![]()
Limpi je napisao(la):sta je ovo svi poceli "carbon furatfino izgleda,
nego daj uslikaj to kako treba, kao da je 1998, pa slikas web kamerom :lol:
GolFanatiCars je napisao(la):mašala :icon_biggrin:
imal kakve sanse da se to vidi uzivo danas te vidio u sceni ja napravio krug s autom a passata nisam vidio :icon_question: mozda je i do mene sto nisam vidio![]()
Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):mašala :icon_biggrin:
imal kakve sanse da se to vidi uzivo danas te vidio u sceni ja napravio krug s autom a passata nisam vidio :icon_question: mozda je i do mene sto nisam vidio![]()
ma ima samo sto tebe nema :lol: a passat bio iza scene danas
GolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):mašala :icon_biggrin:
ja sam bio bolestan pa me zato nema
:icon_exclaim:
super je samo jos da vidim golim okom![]()
Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):mašala :icon_biggrin:
ja sam bio bolestan pa me zato nema
:icon_exclaim:
super je samo jos da vidim golim okom![]()
eh pa ozdravio si i sad te ima![]()