B bulex Član 27.12.2008 #31 Sina je napisao(la): Fin pajo, samo steta sto je dizel.... Ovo mi vec preslo u naviku.....:lol: Default je napisao(la): dizlo majkaaa Kliknite za proširenje... Dizel majka, dok se ne potjera neki jaci benzinac.... Kliknite za proširenje... al mora biti jaci... sto je sigurno sigurno :icon_exclaim:
Sina je napisao(la): Fin pajo, samo steta sto je dizel.... Ovo mi vec preslo u naviku.....:lol: Default je napisao(la): dizlo majkaaa Kliknite za proširenje... Dizel majka, dok se ne potjera neki jaci benzinac.... Kliknite za proširenje... al mora biti jaci... sto je sigurno sigurno :icon_exclaim:
sele_se Član 27.12.2008 #32 Sina je napisao(la): Fin pajo, samo steta sto je dizel.... Ovo mi vec preslo u naviku.....:lol: Default je napisao(la): dizlo majkaaa Kliknite za proširenje... Dizel majka, dok se ne potjera neki jaci benzinac.... Kliknite za proširenje... al bas jaci... i da ne bude brdo
Sina je napisao(la): Fin pajo, samo steta sto je dizel.... Ovo mi vec preslo u naviku.....:lol: Default je napisao(la): dizlo majkaaa Kliknite za proširenje... Dizel majka, dok se ne potjera neki jaci benzinac.... Kliknite za proširenje... al bas jaci... i da ne bude brdo