Nexus je napisao(la):neki ovdje ljudi izgleda ne znaju sta je golf![]()
stallion je napisao(la):Ljudi moji ................. ja stvarno ne mogu vjerovati sta vi pisete! :smajli10:
Evo je eko koncept, a u pozadini se vidi sedmica kako se radi na njoj na 4:35 min .........
duleprof je napisao(la):stallion je napisao(la):Ljudi moji ................. ja stvarno ne mogu vjerovati sta vi pisete! :smajli10:
Evo je eko koncept, a u pozadini se vidi sedmica kako se radi na njoj na 4:35 min .........
Ovi pomislili da je concept L1 novi golf :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:, ahahaaa
_JokeR_ je napisao(la):stallion je napisao(la):Ljudi moji ................. ja stvarno ne mogu vjerovati sta vi pisete! :smajli10:
duleprof je napisao(la):stallion je napisao(la):Ljudi moji ................. ja stvarno ne mogu vjerovati sta vi pisete! :smajli10:
Ovi pomislili da je concept L1 novi golf :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:, ahahaaa
hahahahahahahahahaha mene su suze oblile dok sam citao hahahahahahahahaah
kad otvorite link ima na slici gornji desni ugao vidi se 7-ca
bravof je napisao(la):Nexus je napisao(la):neki ovdje ljudi izgleda ne znaju sta je golf![]()
ti sto neznaju to su sretni ljudi...:icon_biggrin:
antrax je napisao(la):bravof je napisao(la):Nexus je napisao(la):neki ovdje ljudi izgleda ne znaju sta je golf![]()
ti sto neznaju to su sretni ljudi...:icon_biggrin:
Ajd' što se ismija na sve ove komentare predhodne... ali što se na ovu tvoju istinu nasmija... svaka ti čast![]()
Death_beat je napisao(la):hahahahaha ajjjjjj komentari iz ove teme ce uci u anale ovog foruma :lol:
i onda se cudimo amerikancima kako ne kontaju banalne stvari :lol: