tibor987 je napisao(la):valja druze, i aj sam skodu na 180 uspio navuci, sad za 10-ak dana ide projekt "200" :lol:
black_devil je napisao(la):ooo druzee...dizes ti toga sdi dobroo..
samo se nestoo danass..cvike tu,golfic uglanco..ehh:icon_biggrin:
enesss je napisao(la):@ zlatani, ona prva slika je sa neta druze,a ostale sa poklopcima sam ja uslikao,bile na astri , raspon je 4x100
@ marex .... dugo sam o tome mislio ,nije mi problem mogu sam prelakirat to brzo... al nekako mi se cini isfurano,bar ovdje kod mene ,skoro svi su radili to .... a razmisljao sam i o 3m/foliji da mi neko nalijepi ..... al,sve je to u zamrznutoj fazi heh
allroad je napisao(la):enesss je napisao(la):@ zlatani, ona prva slika je sa neta druze,a ostale sa poklopcima sam ja uslikao,bile na astri , raspon je 4x100
@ marex .... dugo sam o tome mislio ,nije mi problem mogu sam prelakirat to brzo... al nekako mi se cini isfurano,bar ovdje kod mene ,skoro svi su radili to .... a razmisljao sam i o 3m/foliji da mi neko nalijepi ..... al,sve je to u zamrznutoj fazi heh
nije to druze isfuralo
pusti to kao sto svak ima
nema bas svakoima par auta samo
ako se do uradi profesionalno i da se on sjaji ko staklo bude to prelijepo nema veze sto ga imaju i drugi ljudi