Član
Evo ga dosla nova vozilica u garazu....radi se o golfu 4... redizajn 2003 godiste...auto je prosle godine uvezeno iz njemacke ...i tek registrovano...motor je 1,9 tdi 100ks koji se ugradjivao u golfa 5 ...nista slicno sa drugim motorom tdi od mk4...al nebitno to toliko...od opreme ima dosta toga...a to su ...4x el.prekidaca.8x airbaga,profilisana sjedista,abs,esp,trokraki kozni volan,i kozna rucna,navigacija,cd(fabrika to),polu automatska klima,15"alu felge,board kompjuterstopke redizajn kao i inst.tabla,maglenke,drzaci za case,oba sjedala podesivan po dubini,ima jos al se ne mogu sjetiti...auto na sebi nema packe ...jedina stvar sto mi se ne svidja je ova kamei maska ali sta bi...(uskoro cemo je farbat u crvenu boju..pa cemo vidit na sta ce licit...ako bude valja ostace a ako ne ide obicna bez znaka) ..a sad evo koja slika

i odma sto sam odradio bilo je ciscenje ..i ljepeljenje tablica sa trakom jer je ljepse 156 puta
..planova ima..ali polagano ...

i odma sto sam odradio bilo je ciscenje ..i ljepeljenje tablica sa trakom jer je ljepse 156 puta
..planova ima..ali polagano ...