VW Golf MK2 a.k.a "Beli Grom"

VW Golf MK2 a.k.a "Beli Grom"

Eh eo da i ja predstavim svoju vozilicu... 91. god 1,6 D za sada je sve stock dok na proljece dobija felgice i spustanje...a ubrzo dobija masku bez znaka i obrve iznad farova evo par slikica :)

3db43199.jpg

7e809b31.jpg

c99bd52c.jpg

514d1a2d.jpg

929e4ba2.jpg

Legend
prelijep je.. ovako u ovom stanju
ja bih ti predlozio da ne ides na tu masku bez znaka i obrvu preko farova, vec da samo uzmes opruge ili gewinde i onda te neke fine 14ke felgice i spustis ga do OO :)

eo ovako nest..

govorim ti da ne uzimas masku bez znaka i to, jer danas svaki drugi "napucan golf" tako izgleda, a ipak sada se vraca trend fabrickog izgleda auta, tako da cemo svi mi sto vozimo golfove kad tad skidati te maske bez znaka i obrve i kojekakve plastike dodatne..

i da..

LESS IS MORE ;)

Legend
.nOKe je napisao(la):
prelijep je.. ovako u ovom stanju
ja bih ti predlozio da ne ides na tu masku bez znaka i obrvu preko farova, vec da samo uzmes opruge ili gewinde i onda te neke fine 14ke felgice i spustis ga do OO :)

eo ovako nest..

i da..

LESS IS MORE ;)

Mislim da ovo i nije tako jeftina kombinacija, uzmi u obzir samo da su karambolke "Made in USA", da ne govorim o felgama sa bezbroj jota :D... al vidi se sta je pisac htjeo da kaze... dobar prijedlog... ;)

A golfic ti je normala... i sto kazu pazi kako ces dalje, jer vrlo lako za svoje pare mozes napraviti sranje od auta... sretno... ;)

p.s.
Na proljece se jedan golfic kotrlja na ovim karambolkama... ;)

Član
Beli grom cuje se sve jace ...... :cool: samo radi da bude kao na noketovim slikama i bit ce extra

hvala svima na odgovorima :) ... ma biti ce nesto hbg skontacu malo dok dobijem ideja i kesha pa ce se raditi...a u pod ide sigurno jer volim tzv. "low life"...pa sam nesto u tom fazonu i planirao raditi...

eeee raja hitno mi treba BOSCH PUMPA za vw vento...trazio sam ali su neke astronomske cijene od po 1000 KM....da li je to prevelika cijena i da li se moze naci jeftinije ali drama hitno mi treba???pls pls pls sto brzi odgovori :lol: :lol:

Legend
Liga je napisao(la):
Mislim da ovo i nije tako jeftina kombinacija, uzmi u obzir samo da su karambolke "Made in USA", da ne govorim o felgama sa bezbroj jota :D... al vidi se sta je pisac htjeo da kaze... dobar prijedlog... ;)

A golfic ti je normala... i sto kazu pazi kako ces dalje, jer vrlo lako za svoje pare mozes napraviti sranje od auta... sretno... ;)

p.s.
Na proljece se jedan golfic kotrlja na ovim karambolkama... ;)

ovi usa branici su cudo, a nacuo sam vec, i sve znam u vezi tvog :D (smao ne znam kako ce to sve ici sa onim corrado spojlerom..)
al svakako da su branici do OO

felgice su nekih 7x13, sto nije nemoguce, stim da bih ja isao na 8, 9x14 to je bolja kombinacija sigurno..

i gewindice naravno

Legend
.nOKe je napisao(la):
ovi usa branici su cudo, a nacuo sam vec, i sve znam u vezi tvog :D (smao ne znam kako ce to sve ici sa onim corrado spojlerom..)
al svakako da su branici do OO
felgice su nekih 7x13, sto nije nemoguce, stim da bih ja isao na 8, 9x14 to je bolja kombinacija sigurno..
i gewindice naravno

Ma spojler je najmanji problem, on je neprimjetan dok se ne postignu neke brzine... :lol::lol::lol:
.nOke moj... vidi se da ti je auto cisti svabo... nema tu muda nikako... moj ce da ima Bosanski pasos... :lol::lol::lol:

p.s.
Dosta spama... zatrpasmo momka... :spam::lol::lol::lol: