kazem sad smo krenuli lagano s cuningom..farovi su extra...prezadovoljan sam jos sam uzeo onaj lazni xenon 15km sto su sijalice plave a bijelo svjetli..i na kratka i duga..evo slike upload pa me handri net..
Evo ga farovi su napokon postavljeni..4 sata su postavljani ..jer je bilo neki sitinica koje su stvar kvarile..
evo ga sad slika sa starim farovima :

e onda je slijedilo stavljanje novi i prve muke..

..bio stavio ejdan far..i onda drugom malo cacnem onu jednu zicu ..i moro onda sve skidat..i drugi slabo fato dzek ..pa sam skido pa prepravljo ..stavio one spajalice ..zab sam kako se zovu..i sad svjetli super..samo sto jos nisam namjestio gdje da bacaju ..odose u pm gore..e onda je bio jso jedan problem..posto sam na starim imao motorice za pomjeranje svjetala..ovde je fiksiran ..pa skino to leta far..i nisam uspio stavit motor jer se vec bilo smrklo...pa onda gurema vratit onu palstiku da ga fiksira ..i zavrsio i extra izgleda..evo jos slika sa svjetlima mada nije nesto nije ko na javi..ovde svjetla ko obicna izgledaju

..sutra ce biti slike kako po dani izgleda..al najbolje furka bila ..kroz grad s jednim farom a smrklo svi blicaju pa policija.. :lol: ..
nasao sam i maglenke al covjek mi ne pise..iz sarajeva je ne znam kako cu ih dobacit do bug