Član
Mislim da je vakat da postavim temu u projekte... 
Eh da pocnem
Auto sam kupio prije neka 3 mjeseca! Dosao je u katastrofalnom stanju
Pocevsi od stanja motora,viska (citalj: Dzidzi midzi) djelova, ovjes katastrofa bla bla itd... ugl auto je pocelo da probada
Evo slikice kakav je bio kad je stigao
Katastrofa
Eh postavih sam sebi pitanje odakle poceti, i tako krenem od motora...
-Dihtung dekla
-Dihtung kartera
-Nosaci motora, i mjenjaca
-Seleni
-Lafete
-Semering bregaste
-Spaner
-Zupcasti
-Sva kociona crijeva
-Crijeva od goriv
-Disk plocice
-Manzetne letve volana
-Zadnji lezajevi
itd itd.... Sami djelovi su me zaklali po dzepu
Ali nema stajanja
Eh kad sam zavrsio sa vitalnim stvarima krenulo se u operaciju "skidaj seljakluk"
Skinuo folije,Skinuo dzidzi midzi ruckice sa steka itd...
Nakon toga odlucim se da probam ovaj prednjio dio dovesti malo ured...
Kupio prednji GTI Lip (org),Ofarbao farove u crno... i naidzem na problem kod ove maske koja mi se nikako nije svidjela... A problem je sto je ovaj znak urezan u haubu... Odlucim se za cigansku varijantu tj. da probam ovaj centralni dio ofarbati u crno.. i sad to izgleda ovako
Eh, nakon temeljitog ciscenja unutrasnjosti, sjedista, tapacirunga neba i sl... Shvatim nekad u medjuvremenu da su mi ove 15ke felge male, i plus odudaraju od nekog mog fazona, pa se odlucim na promjenu!
I tako naletim na fine 16ke, pazarim i montiram
Ugl.. sinoc je na red doslo spustanje, odradio sam i taj dio posla ali nemam nekih boljih slika, spustio sam koliko toliko dok uskoro ne pazarim gewinde
Radovi ce malo stati sada jer mi registracija uskoro istice... ali nece se na ovome zavrsiti
Zivjeli!
Eh da pocnem
Evo slikice kakav je bio kad je stigao

Katastrofa
Eh postavih sam sebi pitanje odakle poceti, i tako krenem od motora...
-Dihtung dekla
-Dihtung kartera
-Nosaci motora, i mjenjaca
-Seleni
-Lafete
-Semering bregaste
-Spaner
-Zupcasti
-Sva kociona crijeva
-Crijeva od goriv
-Disk plocice
-Manzetne letve volana
-Zadnji lezajevi

itd itd.... Sami djelovi su me zaklali po dzepu
Eh kad sam zavrsio sa vitalnim stvarima krenulo se u operaciju "skidaj seljakluk"
Skinuo folije,Skinuo dzidzi midzi ruckice sa steka itd...
Nakon toga odlucim se da probam ovaj prednjio dio dovesti malo ured...
Kupio prednji GTI Lip (org),Ofarbao farove u crno... i naidzem na problem kod ove maske koja mi se nikako nije svidjela... A problem je sto je ovaj znak urezan u haubu... Odlucim se za cigansku varijantu tj. da probam ovaj centralni dio ofarbati u crno.. i sad to izgleda ovako

Eh, nakon temeljitog ciscenja unutrasnjosti, sjedista, tapacirunga neba i sl... Shvatim nekad u medjuvremenu da su mi ove 15ke felge male, i plus odudaraju od nekog mog fazona, pa se odlucim na promjenu!
I tako naletim na fine 16ke, pazarim i montiram

Ugl.. sinoc je na red doslo spustanje, odradio sam i taj dio posla ali nemam nekih boljih slika, spustio sam koliko toliko dok uskoro ne pazarim gewinde

Radovi ce malo stati sada jer mi registracija uskoro istice... ali nece se na ovome zavrsiti
Zivjeli!