Član
Eh evo ovako radi se o Caddy 2003 god... Dobio sam ga od oca koji ga je kupio novog u novembru 2003g tako da je bio dosta ocuvan i imao dobre preduvjete...
Da neduzim puno slike kazu hiljadu rijeci...
sjedista stara i nova prije presvlacenja...
nova sjedista nova platna... u fazonu vw GTI
unutrasnjost je izmjenjena totalno, od novog volana, carbon folija 3M, nova sjedista od pola GTI 2004, nove tepisi, alkantara tapacinunzi,nebo i stokovi, alpine dvd 2-din, led osvjetljenje, prefarbano sve iz sivog u crno, itd itd
Bi-Xenon
Dosta toga imam uslikano ali puno mi je vremena da stavljam, uglavnom najveci zahvat je bio presvlacenje kompletne instrument table,haube,krova,retrovizora,maske,zadnjih prozora u carbon i nije bilo nimalo lako, radio mi je Mirza i sve pohvale i preporuke...
nadam se da ce vam se svidjeti i bice jos mnogo toga...
Da neduzim puno slike kazu hiljadu rijeci...

sjedista stara i nova prije presvlacenja...

nova sjedista nova platna... u fazonu vw GTI

unutrasnjost je izmjenjena totalno, od novog volana, carbon folija 3M, nova sjedista od pola GTI 2004, nove tepisi, alkantara tapacinunzi,nebo i stokovi, alpine dvd 2-din, led osvjetljenje, prefarbano sve iz sivog u crno, itd itd

Bi-Xenon

Dosta toga imam uslikano ali puno mi je vremena da stavljam, uglavnom najveci zahvat je bio presvlacenje kompletne instrument table,haube,krova,retrovizora,maske,zadnjih prozora u carbon i nije bilo nimalo lako, radio mi je Mirza i sve pohvale i preporuke...
nadam se da ce vam se svidjeti i bice jos mnogo toga...