dellas je napisao(la):Ako ti corsa 1.0 bude isla 19 ja ti finansiram ubacivanje c20xe masine u nju![]()
Ide ali do 100km/h
dellas je napisao(la):Ako ti corsa 1.0 bude isla 19 ja ti finansiram ubacivanje c20xe masine u nju![]()
Deyo je napisao(la):dellas je napisao(la):Ako ti corsa 1.0 bude isla 19 ja ti finansiram ubacivanje c20xe masine u nju![]()
Ide ali do 100km/h![]()
GTI FAN je napisao(la):Mislim da je 2,9 u Corradu i Synchro golfu 3.Golf3 sa 2,7 VR-om i obicnim pogonom ide 15,3-15,4 i brzi je od 3ice sa 2,9 VR-omGaRGa je napisao(la):2.9 VR je pravljen samo za Kanadu![]()
GaRGa je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Mislim da je 2,9 u Corradu i Synchro golfu 3.Golf3 sa 2,7 VR-om i obicnim pogonom ide 15,3-15,4 i brzi je od 3ice sa 2,9 VR-omGaRGa je napisao(la):2.9 VR je pravljen samo za Kanadu![]()
ne znam daje bio 2.7 motor
2.8 sa 174 a 2,9 190
kasnije ja mislim u cetvorci je 2.8 naguro na 205 konja
GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSulija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
Lija je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSulija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
imao sam ja to na onom svom mobitelu,samo mi trebala konekcija na net,al na mtelovoj kartici to nisam imao,pa dok mi mob dodje sa popravke mjerit cemo![]()
Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSulija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
GTI FAN je napisao(la):Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSulija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
GolFanatiCars je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSulija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
vjeruj ne mislim na taj neki max speed jer u mene golf 1.4 mislim tacnije na od 0 do 100mom max speed 160 da je 200 je na tachu a opet znam da nije nije ni 160
sve sto je veca krajnja brzine veca je i mogucnost da laze![]()
GTI FAN je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSulija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
vjeruj ne mislim na taj neki max speed jer u mene golf 1.4 mislim tacnije na od 0 do 100mom max speed 160 da je 200 je na tachu a opet znam da nije nije ni 160
sve sto je veca krajnja brzine veca je i mogucnost da laze![]()
Je,ali iznenadilo me da cak i na 100kmh vecina laze 10ak kmh cak i vise.