VR6

VR6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član

Evo i moje vozilice, opruge i amortizeri koni zahvaljujuci VW_Freak, Remus zadnji lonac, i sve izmjenjeno sto se moze izmjenit :D...

Član

Ma prao sam ga tri dana za redom... te macke hodaju, te kisa padne, te me kamion zalije barom... i eto sad nek stane jedan dan pa cu nastavit prat... Evo malo slikica i iznutra i motor i sa VR6 znakom by dadao_style samo ga naslonio da vidim kak ce izgledat.

Član
VR6 12V je napisao(la):

Evo i moje vozilice, opruge i amortizeri koni zahvaljujuci VW_Freak, Remus zadnji lonac, i sve izmjenjeno sto se moze izmjenit :D...

koje je godiste ovaj vr?????
jer je do 95 godine vr6 12v
a poslije je 24 v...
odlicno auto,super malo ima stvari koje bih ja promjenio ali eto ne zelim da se mjesam u tudje stvari....o ukusima se netreba raspravljati...lijepo auto...

Član
92 godina, znam i ja hocu da mijenjam par stvari kao na primjer ove obrve al ako ih skinem far ispuco, cekam nove farove...unutrasnjost isto idem presvuc sjedista, al sve mora cekat,studentski je zivot najtezi :D a skup je ovo sport

Član
Dobar mali
Imas li neki klip da vidimo kako to ide,i kako se cuje sa Remusom,ima prijatelj jedan isto VR6 sa remusom od izduvne grane i zvuk je mnogo-mnogo dobar;)

Član
SAXO je napisao(la):
Dobar mali
Imas li neki klip da vidimo kako to ide,i kako se cuje sa Remusom,ima prijatelj jedan isto VR6 sa remusom od izduvne grane i zvuk je mnogo-mnogo dobar;)

remus ne pravi auspuhe od izduvne grane po stoti put receno :)

dobar vr,samo nek je sestak
nisam te vidjo po tz,gdje bude golfic,imal te navece na cesti da vidimo kakva je trica vs cetvrtica :)
u sokic se poganjamo,onaj sinalco zeleni 0.60km na omv flasica :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.