Član
kolega kokpit mi je od venta vr6 instalacija i sat zajedno znaci sat mi je od venta vr6 koji pokazuje do 260.a imam chip koji je skino blokadu odnosno pomaknio za 2000rpmedo_16v je napisao(la):koji si kilometar sat spakovao?
kolega kokpit mi je od venta vr6 instalacija i sat zajedno znaci sat mi je od venta vr6 koji pokazuje do 260.a imam chip koji je skino blokadu odnosno pomaknio za 2000rpmedo_16v je napisao(la):koji si kilometar sat spakovao?
nisam kolega to je za moju dusu.nisam za to.ti?vozis 402.odakle si ti ak si blizu skoknes do hr.na cugu vinkovci!edo_16v je napisao(la):jesi li vozio 402?, koje vrijeme pravi
BIH GA BOGAMI ZAPALIO DA NEIDE SVE NOVO U MOTORU.HA HA HA HAGreenDevil je napisao(la):odlicna dvica. a to za max brzinu vjerujem pa tdi 90ks ide 200 ja licno vozio, a vr ak ne ide 250 treba ga zapalit hehehehe
corrado je napisao(la):išo sam s 1.6 160, čuo da može do 180, ali 200? koji k..?
GreenDevil je napisao(la):odlicna dvica. a to za max brzinu vjerujem pa tdi 90ks ide 200 ja licno vozio, a vr ak ne ide 250 treba ga zapalit hehehehe
Ozbiljan sam... Opet naglašavam da je toliko sat pokazao,a fabrika mu je napisala da ide oko 210 na cirka 5000 RPM.. A gdje su još 2000 ??? :icon_biggrin:edo_16v je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Dobar auto, dobar motor, lijepa boja..
Moj GTI je po satu išao 230, tako da VR-u nije problem ići koliko piše..
P.S. dobro došao
ljudi uozbiljite se![]()
KRVOLOK je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):odlicna dvica. a to za max brzinu vjerujem pa tdi 90ks ide 200 ja licno vozio, a vr ak ne ide 250 treba ga zapalit hehehehe
:lol: JEST ide toliko obicni 90 KS ali ako je neko vracao kilometrazu prije toga...![]()