badboy je napisao(la):
Jarane ovako ....
Momak moj kolega inace iz Jezernica (trozicu znas gdje je to , plaza kozara i tako ) stari radi u sloveniji .. dovukao mu daewoo nexia bijela sa naprijed zelenim branikom (mozda si je vidjao po gradu) i fino napravio mu punomoc stari u slo da on moze voziti to auta cijena oko 3 eura ...
Mi odemo u skolu i znas da uvijek ima policije gore i fino pitaamo gospodina i za taj zakon i za sve.. kaze zakon ima bla bla , sad se vise i nevrijedi vise se odnosio na ljeto.. al imas pravo voziti ako je vlasnik auta tu ... i citiram policajaca :" Ma bolan smijes da vozis , uhvatite a ti kazes kreno kupiti kruh, ako te pitaju gdje je vlasnik ti kazes otisao brati pecurke i eto , necemo mi za njim ici u pecurke" tako mi je odgovorio...
od tada nijednom nisu zaustavili, i da nas zaustave fino bi im rekli culi brate 3 policajca 3 razlicite price ...
kako god samo nek ti napravi punomoc i to je to ... i polako
to ste naišli na neke dobre ja prije kad sam
tek položio vozo domaće auto,u prijedorskoj zaboravim upaliti farove i kad sam ugledo dvojicu murjaka upalim ustave me naplate kaznu za neupaljena svjetla,
a mogli su samo opomenu, prvi prekršaj a i upalio sam farove kad sam ih vidio al hoće on da piše

a neću ja voziti,ima ovde raje pa me pitaju možel,
ja mislim da bi ih jedino ona kantonalna policija kaznila da ih ufate :smajli04:
reću im kad uđu u auto proučite šta punomoć u auto a cener u saobraćajnu :lol:
@arminnn
to sam i ja konto,nije fer ja ovde regam auto plaćam sve a oni vozaju strano troše cestu a ne plaćaju