GaRGa je napisao(la):prosle godine kad su mi oduzeli vozacku sam bas pitao koja je kazna ako vozimn dok mi je oduzeta i rece drot samo 100 KM nista bodovi nista produzenej oduzimanja
nisam imao priliku da provjerim tacnost njegove izjave![]()
RCat je napisao(la):neki nikad da se opamete
:icon_rolleyes:
nelaze covjek.. 40 KM ti pise za dokumenteFranki je napisao(la):Ne kažem da lažeš, ali niđe veze.VR6Boki je napisao(la):U Sarajevu - a trebalo bi svugdje tako biti, cuo sam da po ovom novom zakonu nema kazne za oduzetu vozacku.
Samo ti mogu pisati kaznu za to sto nemas dokumenata, to je 40 ili 50 KM...
polako.. sve u svoje vrijemeRCat je napisao(la):neki nikad da se opamete
Mrva je napisao(la):nelaze covjek.. 40 KM ti pise za dokumenteFranki je napisao(la):Ne kažem da lažeš, ali niđe veze.VR6Boki je napisao(la):U Sarajevu - a trebalo bi svugdje tako biti, cuo sam da po ovom novom zakonu nema kazne za oduzetu vozacku.
s1ck je napisao(la):Mrva je napisao(la):nelaze covjek.. 40 KM ti pise za dokumenteFranki je napisao(la):Ne kažem da lažeš, ali niđe veze.VR6Boki je napisao(la):U Sarajevu - a trebalo bi svugdje tako biti, cuo sam da po ovom novom zakonu nema kazne za oduzetu vozacku.
@mrva 30KM je za dokumente
bar je bilo tako
ArminM je napisao(la):moram i ja predat na dva mjeseca je*em joj staru,konto sam da nece jos
znaci ako me zaustavi pise mi 40km za dokumenta
Brum Brum je napisao(la):U subotu me zaustave bez vozacke ( mjesec zabrane u toku ), kazna 30KM :icon_sad:
ArminM je napisao(la):aha, znaci valja mi se krit iza drugih auta, sad se ne bi smio ni usudit ponudit cvaju, odma bi me priveli, ovdje kod nas SIPA upala, sad niko ziv mito ne smije uzet, odma hapse:lol::lol::lol: