CoL3 je napisao(la):da ne otvaram temu ovdje cu priupitati
prijatelj je neki dan polozio,stari mu je prijavljen u RH i ima passata na RH papirima,na starom,sve regularno,da li on ikako moze u nas vozati to auto sa nasom vozackom,jel moze se sta izvaditi u mupu ili sl.
dellas je napisao(la):Niste me razumeli bas najbolje, mislio sam na voznju na strane table van svoje zemlje, znaci npr. vi sa bih dozvolom da vozite npr.nemacke table u srbiji ili hrvatskoj npr. Znam da ne mozes voziti u svojoj zemlji bez papira...
dellas je napisao(la):To je ono sto sam ja cuo, da ja mogu da se prijavim da radim u bih, ili cak u cg i da mi u pasosu upisuju taj boravak i ta sa tim boravkom u stranoj zemlji mogu u srbiji voziti bilo koje table, nebitna je zemlja i da je to neko pravilo koje vazi u svim zemljama. Ja znam jednog alzirca ovde koji vozi italijanske, a u zivotu nije bio tamo...
dellas je napisao(la):To je to, uzmes i nadjes nekoga u srbiji( u mom slucaju ja nadjem u bih) nekoga ko ce ti dati potvrdu da radis, na 6 meseci to ide, kupis auto na nemacke table za male pare i uzivas, i samo svakih 6 meseci dodjes da produzis potvrdu...
OggyBoy je napisao(la):Jbg, nekoliko kolega vozi SLO auto sa BiH dozvolom, a ja lično vozim sa SRB dozvolom po BiH auto na BiH tablama.
CoL3 je napisao(la):kako sam ja skontao smijes voziti auto RH table sa nasom dozvolom u BiH ? ako je tako onda odo i ja po civica u rh jer su jeftiniji dosta![]()