bucky_mb@yahoo je napisao(la):golf je uvijek bio najprodavanije auto u svojoj klasi,
ja mislim da ce i šestica tu tradiciju zbog nekih
konkretnih razloga nastaviti, kao npr:
1: cijena neće biti veća od 5
2: prvi golf u kojem se počeo ugrađivati commonrail
,ujedno i najtiši golf ikada
3;najbolje fabrički opremljen
4;najagresivniji izgled od svih golfovai najljepši
5;najsigurniji golf ikada (euro n cap chrash test)
a šta se o golfu ima puno raspravljati, davno je dokazano da
vw isporučuje mnogo više motora, bolji izbor dodatne opreme,
da ima puno bolje performanse i da je uvijek korak ispred konkurencije
bucky_mb@yahoo je napisao(la):golf je uvijek bio najprodavanije auto u svojoj klasi,
ja mislim da ce i šestica tu tradiciju zbog nekih
konkretnih razloga nastaviti, kao npr:
1: cijena neće biti veća od 5
2: prvi golf u kojem se počeo ugrađivati commonrail
,ujedno i najtiši golf ikada
3;najbolje fabrički opremljen
4;najagresivniji izgled od svih golfovai najljepši
5;najsigurniji golf ikada (euro n cap chrash test)
a šta se o golfu ima puno raspravljati, davno je dokazano da
vw isporučuje mnogo više motora, bolji izbor dodatne opreme,
da ima puno bolje performanse i da je uvijek korak ispred konkurencije
Faya_M5 je napisao(la):hahaha...ispred konkurencije...TEK ugradili common-rail, koji KIA vec 6-7 godina ima...a da ne pricamo o boljim proizvodjacima...
stvarno me nasmija...:lol:
bulex je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahaha...ispred konkurencije...TEK ugradili common-rail, koji KIA vec 6-7 godina ima...a da ne pricamo o boljim proizvodjacima...
al TDI motor dere sve te common rail.... ako imas sta reci nadji common rail... i da stanemo na crtu... ti i ja...
olensoner je napisao(la):bulex je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahaha...ispred konkurencije...TEK ugradili common-rail, koji KIA vec 6-7 godina ima...a da ne pricamo o boljim proizvodjacima...
al TDI motor dere sve te common rail.... ako imas sta reci nadji common rail... i da stanemo na crtu... ti i ja...
nemam nista protiv Golfa, a ni protiv VW, ali stani na crtu sa BMW-om 120d (common-rail) i sa Golfom 2.0TDI PD, cisto sumnjam da ces "poderati" BMW-a sa Golfom
Astra je napisao(la):Faya dovuci ti ta auta,kia,citroen,koje vec dodji u zenicu ja cu prijatelja zovnut trkamo se po kolko god hoces... Gdje ces poredit citroen i kiu sa VW-om? Pa ova sestica 2.0 tdi kosta ko 3 kie,2 citroenai gdje ces poredit HDI sa TDI-em? hdi nije trkaci motor,to je motor za stedljive voznje...
bulex je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahaha...ispred konkurencije...TEK ugradili common-rail, koji KIA vec 6-7 godina ima...a da ne pricamo o boljim proizvodjacima...
C_A_T_T_O je napisao(la):Strasno12 litara po gradu
Kolko li si se navozao takvih auta pa tako hladno tvrdis
![]()