Amer13 je napisao(la):E ovako znam da je glupo pitanje,ali me onako interesuje. Imam u planu da radim svoga golfa u retro izdanju,pa mi se volan golfa 1 uklapa pravo u zamisao,da li je moguce postaviti? Moj golf je novija tipa 89 god.
dami2580 je napisao(la):Amer13 je napisao(la):E ovako znam da je glupo pitanje,ali me onako interesuje. Imam u planu da radim svoga golfa u retro izdanju,pa mi se volan golfa 1 uklapa pravo u zamisao,da li je moguce postaviti? Moj golf je novija tipa 89 god.
samo skini piksnu, posto vjerovatno tvoj ima piksnu, ako nema jos bolje, moze se stavit...![]()
mokeBass je napisao(la):moze kod mene je od dvojke volan
bmw e30 je napisao(la):Pa ako je on bez problema stavio sa dvojke na keca onda vjerovatno da pase i obrnuto.....ja sam recimo stavljao sa dvojke noviji tip volana stavljao na cabria keca i morao staviti onu piksnu dok vec da sam stavljao stariji tip netreba piksna...tako da ti pase uostalom probas i vidis....
Amer13 je napisao(la):bmw e30 je napisao(la):Pa ako je on bez problema stavio sa dvojke na keca onda vjerovatno da pase i obrnuto.....ja sam recimo stavljao sa dvojke noviji tip volana stavljao na cabria keca i morao staviti onu piksnu dok vec da sam stavljao stariji tip netreba piksna...tako da ti pase uostalom probas i vidis....
ma znam to,a planiram kupiti volan ionako nije skup 30 KM max,nego me je interesovalo da li je neko to radio :icon_smile: jer za ovo sto imam u planu volan bi sjeo kao budali samar :lol:
mika2 je napisao(la):Postoji piksa koja se po potrebi skida ili stavlja.
Staviti je jednostavno ,ali za skidanje ima caka.