Član
kod mene nes tako ide, kod koga si vidjeo? ima na proektima slikice scary-anenad je napisao(la):Bas sam prije dan-dva negdje vidio sliku extra uradjene muzike u gepeku sa Scary Movie maskom u sredini.
pozz
kod mene nes tako ide, kod koga si vidjeo? ima na proektima slikice scary-anenad je napisao(la):Bas sam prije dan-dva negdje vidio sliku extra uradjene muzike u gepeku sa Scary Movie maskom u sredini.
Veko Skoda je napisao(la):kod mene nes tako ide, kod koga si vidjeo? ima na proektima slikice scary-anenad je napisao(la):Bas sam prije dan-dva negdje vidio sliku extra uradjene muzike u gepeku sa Scary Movie maskom u sredini.
pozz
hehe nisam ja sam iz glave ovo... pozznenad je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):kod mene nes tako ide, kod koga si vidjeo? ima na proektima slikice scary-anenad je napisao(la):Bas sam prije dan-dva negdje vidio sliku extra uradjene muzike u gepeku sa Scary Movie maskom u sredini.
pozz
Negdje sam naletio na netu na sliku, sada sam se ubio trazeci ali ne mogu da nadjem.
HVala punooo... ovo je tek pocetak... :icon_smile:Schumacher je napisao(la):joj prejak skodilak svaka cast![]()
mirzaa3 je napisao(la):Extra samo mogu reci..samo naprijed i puno srece u nastavku..
hvala puno brate,a to sam ti obeco cim zavrsim auto.... :icon_smile:Adnan_1.8T je napisao(la):Sretno u nastavku
I da stanemo na crtu:icon_smile:
pa bilo je tesko vjeruj mi,sve je prepravljano i rucno pravljeno,a sto se tice mehanike 95 %djelova je sada vw :lol:Deyo je napisao(la):Svaka čast na urađenome, znam ja kako je za hyundaia kupiti neki dio, a siguran sam da je tako i za feliciu![]()
Hvala drug...:icon_biggrin:.nOKe je napisao(la):perverzno