Član
Dao si za remont Bosch pumpe 1100+ KM i na kraju ce biti da je bio samo problem u kontaktima :icon_question: ili je ovo pricanje suplje price ili si ti onako na prvu pristao na tako skup zahvat.. bitno je na kraju da auto bude ispravno 
FirellesMonster je napisao(la):Dao si za remont Bosch pumpe 1100+ KM i na kraju ce biti da je bio samo problem u kontaktima :icon_question: ili je ovo pricanje suplje price ili si ti onako na prvu pristao na tako skup zahvat.. bitno je na kraju da auto bude ispravno![]()
Maher_88 je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Dao si za remont Bosch pumpe 1100+ KM i na kraju ce biti da je bio samo problem u kontaktima :icon_question: ili je ovo pricanje suplje price ili si ti onako na prvu pristao na tako skup zahvat.. bitno je na kraju da auto bude ispravno![]()
4 sedmice su oni njega pravili,bas da zadnje ostane pumpa..pa kazu da na novoj pumpi nisu dobro sve prikopcali al hajd ga znaj,iskreno drug i ja sam se pitao da nije slucajno se moglo i bez diranja pumpe al hajd gotovo je sad..nego da vas pitam da li se isplati za delco cdr 500 (ocuvan opelov cd player) dati 150 km?..(najvise zbog komandi na volanu)
toki je napisao(la):Maher_88 je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Dao si za remont Bosch pumpe 1100+ KM i na kraju ce biti da je bio samo problem u kontaktima :icon_question: ili je ovo pricanje suplje price ili si ti onako na prvu pristao na tako skup zahvat.. bitno je na kraju da auto bude ispravno![]()
4 sedmice su oni njega pravili,bas da zadnje ostane pumpa..pa kazu da na novoj pumpi nisu dobro sve prikopcali al hajd ga znaj,iskreno drug i ja sam se pitao da nije slucajno se moglo i bez diranja pumpe al hajd gotovo je sad..nego da vas pitam da li se isplati za delco cdr 500 (ocuvan opelov cd player) dati 150 km?..(najvise zbog komandi na volanu)
Pali li sad OK?
Maher_88 je napisao(la):toki je napisao(la):Maher_88 je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Dao si za remont Bosch pumpe 1100+ KM i na kraju ce biti da je bio samo problem u kontaktima :icon_question: ili je ovo pricanje suplje price ili si ti onako na prvu pristao na tako skup zahvat.. bitno je na kraju da auto bude ispravno![]()
Pali li sad OK?
Pali kao da nikad ništa nije bilo, iz prve!
toki je napisao(la):Maher_88 je napisao(la):toki je napisao(la):Maher_88 je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Dao si za remont Bosch pumpe 1100+ KM i na kraju ce biti da je bio samo problem u kontaktima :icon_question: ili je ovo pricanje suplje price ili si ti onako na prvu pristao na tako skup zahvat.. bitno je na kraju da auto bude ispravno![]()
Pali li sad OK?
Pali kao da nikad ništa nije bilo, iz prve!
Nek si riješio problem
Jeste da si izletio cifru, ali si bar godinu dana miran za pumpu![]()
pantagana je napisao(la):majstori, nam šta...![]()
pcracing je napisao(la):Pa šta na kraju ispade jel pumpa il kablovi? Pošto imam slican problem.
Little Dragon je napisao(la):Tako sam i ja deverao sa svojom i odma smece prodao. Mala greska jer sad covjeka sluzi bez problema. Kad se to sve zamjeni miran si narednih 200-300.000. Ali se meni zgadila lijepi benzin![]()
technoGeek je napisao(la):Pazi da ne parkiras na trotoar s jednom stranom, tad pumpa hoce otici, pogotovo ako si slab s gorivom. Sretno i nek te sluzi sada![]()