CoL3-99 je napisao(la):to nije puno,a sto je najbolje servis nije skup,mi smo gonili astru H 2007 godiste 1.7 tdci veliki servis oko 500-600km izasao,nije u opelu,al jednako jak servis
CoL3-99 je napisao(la):od prijatelja mi stric(inace obojica susjedi) uvozi francuze,i opet u ovoj krizi podobro ih prodaje,najvise lagune,bolje mu idu limuzine,imao je jednumetalik crvenu karavana,prelijepa,dugo je prodavao,dao gotov badava,uglovanom prodaju se,bar u nas,evo pogledaj ovdje,ima vise renaulta nego vw i to vise 3/4 su iz mostara
http://autotrznica.com/default.asp?l=RENAULT&d=
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):adi187 je napisao(la):Jesul ova sa slika il si samo naveo primjer modele:icon_question:
Na slici mi je vectra najljepsa u ovoj sivoj boji,vjerovatno da bi nju najlakse i prodo jos ako je dizel
Ako su samo kao primejer ovi sa slike onda alfu ,crnu,sivu... sa alu felgama jos ak ima kozu :lol: mozda ti se svidi pa je i ne prodas:lol:
auta su navedena za primjer' sva su auta DIZELI
kao sto sam naveo Vectra je ko vodeca, alfa crna fele koza malo koja da nema' svidja se ona meni ODAVNO al strah me da je ne mognes prodat' kad budem zelioa da je zadrzim sumnjamm' jucer sam prodao svog GOLF-a 1.9 TDI GTI 4motion 150 KS
![]()
nesobrzi je napisao(la):ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):adi187 je napisao(la):Jesul ova sa slika il si samo naveo primjer modele:icon_question:
Na slici mi je vectra najljepsa u ovoj sivoj boji,vjerovatno da bi nju najlakse i prodo jos ako je dizel
Ako su samo kao primejer ovi sa slike onda alfu ,crnu,sivu... sa alu felgama jos ak ima kozu :lol: mozda ti se svidi pa je i ne prodas:lol:
kao sto sam naveo Vectra je ko vodeca, alfa crna fele koza malo koja da nema' svidja se ona meni ODAVNO al strah me da je ne mognes prodat' kad budem zelioa da je zadrzim sumnjamm' jucer sam prodao svog GOLF-a 1.9 TDI GTI 4motion 150 KS
![]()
koliko si dobio za golfa ako se smije znati???
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):nesobrzi je napisao(la):ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):adi187 je napisao(la):Jesul ova sa slika il si samo naveo primjer modele:icon_question:
![]()
koliko si dobio za golfa ako se smije znati???
hehehe ZBUNI COVJEKAsta veli laHko je prodat a ovaj za djaba dao
hehehehe DOBAR SI
brzi pare u roku 20 min14.500 KM
MALO PUNO ? ? ? ?